50 Cent har pitchat en dokumentär om kontroverserna kring Diddy. Även om inget än så länge är bekräftat – och att Fifty som bekant är en trollare av hög rang – så har Page Six rapporterat att rap- och tv-mogulens företag G-Unit Films and Television just nu utvecklar en tv-special om Bad Boy-grundaren. Det är oklart om det blir en eller flera delar, men att det blir av verkar han ändå semi-bekräfta genom att dela länken till Page Six-nyheten.

“I’m the best producer for the job guys”, menar 50 Cent själv.

Nyheten kommer kort efter att 50 också erbjudit sig att köpa plattformen Revolt, vilket han gjorde på komiskt manér efter att Diddy valt att kliva av rollen som ordförande. Beslutet kom i sin tur efter Cassies stämningsansökan om sexuella övergrepp och fysiskt våld, som snabbt begravdes med en uppgörelse mellan parterna. Sedan dess har åtminstone två till kvinnor stämt Diddy för övergrepp.

Sent igår söndag kom ännu ett inlägg av 50 där han insinuerar att dokumentären fått grönt ljus. I inlägget syns R. Kellys huvud som mixats med Diddys ansikte, vilket förstås är en referens till dokumentären “Surviving R. Kelly” om den forne r&b-stjärnans grova övergrepp mot en lång rad kvinnor. Se inlägget nedan.

Foto: Pressbild/Love Records/Motown Records