Det verkar som att 50 Cents tjatande om en kommande dokumentär om Diddy och de många anklagelser om sexuella övergrepp och våld inte var ett skämt.

Enligt Complex har källor uppgett till TMZ att en dokumentärserie i flera delar, producerad av 50 Cents G-Unit Film och Television Sounds, har landat på ritbordet hos Netflix efter ett stort budkrig mellan flera aktörer. Ganska snart dessutom, enligt källorna.

50 bekräftade detta via Instagram igår och skrev:

“NETFLIX wins the bidding war but if more victims keep coming out, I’m gonna need more episodes.”

Entreprenören, rapparen och tv-producenten har hintat om en dokumentär betitlad “Surviving Diddy” sedan november i fjol, en referens till den via uppmärksammade dokumentärserien “Surviving R. Kelly” som kom 2019. En kommentar av Mase har också bekräftat att en dokumentär är på väg och det snart.

“I’m saving my takes for the documentary. If y’all wondering how I feel, it’s coming soon—pause”, sa han i “It Is What It Is”.

Så sent som i helgen släpptes en övervakningsfilm från 2016 där vi svart på vitt kunde se Diddy slå och sparka Cassie på ett hotell. 50 Cent var i vanlig ordning snabb att kommentera videon och skrev:

“This is why they put that tape out. They know they can’t charge him with what we saw, but they know we can’t un see what we saw.”

Brottet är enligt Los Angeles distriktsåklagare preskriberat. Diddy gick kort efter ut med en ursäkt via sociala medier. Tidigare idag gick även Cassie ut i ett öppet brev och adresserade den senaste tidens händelser.

Igår kom också nyheten att ytterligare en ung modell, Crystal McKinney, stämmer Diddy för att ha drogat och utnyttjat henne sexuellt 2003. Hon var då 22 år gammal.

Foto: Pressbild