Sponsrad artikel: Velocity Black – medlemsappen för exklusiva upplevelser världen över


 

 

Under senaste årtiondena har efterfrågan på exklusiva upplevelser ökat explosionsartat. Nu erbjuder Velocity Black exklusivt skräddarsydda upplevelser för personer som är upptagna och vill ha hjälp att hitta det bästa livet har att erbjuda. Med devisen “live a limitless life” erbjuder den digitala medlemsklubben tillgång till unika upplevelser, som att flyga till yttre rymden eller simma med späckhuggare, såväl som att boka eftertraktade restauranger, utvalda resor med rabatt på business- och första klass långdistansflyg samt exklusiv tillgång till lyxkollektioner.

 

Appen är exklusiv och ansökan krävs utöver kostnaden på 2800 USD. Appens exklusivitet är för att kunna hålla en hög service då Velocity Black har experter som svarar på förfrågningar inom 60 sekunder, dygnet runt.

 

 

Resor
Ett av de mest spektakulära erbjudanden som finns via Velocity Black, är den smått otroliga möjligheten att resa till rymden. Vad sägs om en 10 dagars rymdresa som avgår i september 2020? Självklart får du ett 15 veckor träningsprogram hos NASA på köpet för nätta 55 miljoner USD. Eller vad sägs om en snöleopard-expedition i Himalaya i mars 2020? Då får du sällskap av experterna Duncan Parker och Behzad Larry som filmat de magnifika djuren för BBC-programmet ”Planet Earth II.”. På närmre avstånd från våra breddgrader finns möjligheten att simma med späckhuggare i Norge.

 

 

Dining
Är du på resande fot och hungern gör sig påmind kan det vara svårt att hitta rätt i utbudet i storstäder. För att snabbt hitta en restaurang med Michelin-stjärna, eller den perfekta romantiska stämningen, erbjuder Velocity Blacks service-team blixtsnabb service. Själva idén till appen föddes faktiskt när en av grundarna till Velocity Black fick vänta i 45 minuter på restaurangnotan i Miami. Tanken att skapa en effektiv tjänst för att kunna reservera, upptäcka och underlätta till förmån för besökare och restauranger.

 

 


Upplevelser

Nu finns även Stockholm som den senaste staden i appen och innehåller lokala upplevelser som danslektioner med ballerinan Nadja Nord, sånglektioner med stjärntenoren Florian Voss och till och med träning i ringen med före detta proffsboxaren Attila Levin. Den internationella appen innehåller kurerade stadssamlingar som är idealiska för resenärer som frekvent är ute efter nya upplevelser i stadsmiljö. Expansionen går snabbt och nu finns möjligheten att nyttja Velocity Black i Dubai, med planer på expansion till Singapore och Hong Kong och fler platser. Till allt detta kommer även åtkomst till exklusiva mode-kollektioner och andra prylar som den välbärgade kan tänkas vilja lägga vantarna på. Till den nämnda rymdresan kan du till exempel få ett par Air Jordans i limiterad upplaga levererade till rymdkapseln inför avfärd.

 

 

image(1)Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL