5ebe5f2072aaf323604db793
casino-ls
Välj det bästa spelbolaget för dig


 

 

2019 har varit ett bra år för betting. Ett nytt licenssystem infördes, rensade bort ogräset och kvar blev en blomstrande marknad. Konsumentskyddet har stärkts rejält, i och med större krav på spelbolagen, men också möjligheten för spelare att stänga av sig själv från alla spelbolag med några knapptryck.

 

Så, marknaden är tryggare. Men vilket spelbolag är det bästa? Och vilket passar just dig bäst?

 

Det går att kolla runt själv, men vill man få den bästa överblicken är rekommendationen att använda sig av en jämförelsesajt, som redan gjort jobbet åt dig. Exempel på en sådan är Oddsbonusar.se, som funnits i över 10 år och hjälpt massor av spelare att jämföra spelbolag.

 

Vilket spelbolag är egentligen bäst?

 

Den sajten listar alla spelbolag med svensk licens och enligt dem är det inget som säger att något av dem egentligen är mycket bättre än något annat, även om det självklart finns skillnader. Men den stora faktorn är hur bra ett spelbolag passar dig. Bet365 kanske är det “bästa” spelbolaget, men du kanske är ett stort fan av e-sport, och då passar Pixel.bet dig bättre. Allt beror på dina preferenser.

 

Oddsbonusar.se recenserar alla spelbolag i Sverige, och utöver de mest kända namnen, som tidigare nämnda Bet365, Unibet eller Betfair, så finns det flera starka kort.

 

Jämförelse av LeoVegas och Hajper

 

För att illustrera att de personliga preferenserna är det viktigaste när det gäller vilket spelbolag som är bäst kan vi jämföra LeoVegas och Hajper.

 

Båda har svensk licens, är trygga och erbjuder insättningar med Swish. Båda har också ett riktigt bra utbud av sport och en produkt som är enkel att använda i mobilen, genom ett användarvänligt gränssnitt.

 

Ingen större skillnad på de grundläggande sakerna alltså.

 

Skillnaderna ligger istället i till exempel bonusar, registrering och utbud av betalningsmetoder. Hajper är ett så kallat Pay N Play-spelbolag, vilket innebär att man som spelare inte behöver skapa ett konto. Men det innebär också att man inte får någon bonus, och att man är begränsad till Trustly eller Swish som betalningsmetod.

 

Vill man ha bonusar och sätta in pengar med sitt mastercard, ska man alltså välja LeoVegas. Vill man snabbt logga in och spela, ska man välja Hajper. Personliga preferenser, helt enkelt.

 

 

oddsbonusar_451x151

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL