Urbanista lanserar hörlurarna London i samarbete med UK-rapparen Kojey Radical


Se kampanjfilm och produktbilder här!

 

 

Nu lanserar svenska Urbanista en helt ny produkt inom true wireless-familjen. London, en in-ear hörlur med både transparens och aktiv brusreducering, designad för att låta dig ta kontroll. Med inspiration från just den pulserande stad som namngett hörlurarna, kan du nu välja att lyssna på musik utan omgivningens ljud eller tvärtom – låta röster höras utan att musiken påverkas.

 

I samband med lanseringen av London har Urbanista tagit hjälp av spoken-word rapparen och kreatören Kojey Radical. Den Londonbaserade artisten som tidigare arbetat med Adidas, Burberry och Hennessy, berättar om hur han finner inspiration till sin musik i kampanjfilmen framtagen av svenska Gustav Stegfors.

 

– Min stad och omgivning är en stor inspirationskälla i mitt arbete. Den här kampanjen speglar min kreativa process och det har varit riktigt spännande att få vara en del av den. Musiken som jag producerar baseras på egna upplevelser och erfarenheter, ljud ger inspiration samtidigt som stunder av tystnad behövs för att skapandet, något som London fångar i sin unika hörlur, säger Kojey Radical.

 

Hörlurarna kommer i en trendig färgkollektion om fyra: Midnight Black (Svart), Rose Gold (Rosa), White Pearl (Vit) och Dark Sapphire (Blå). London har en speltid på fem timmar och det uppladdningsbara fodralet ger upp till fyra fulla laddningar, vilket tillsammans erbjuder en imponerande speltid på hela 25 timmar. Rekommenderat pris är 1499 kr och går att beställa HÄR.

 

Se kampanjfilmen och produktbilder nedan!

 

 

 

 

Kojey-Radical-Urbanista-London-L
Kojey-Radical-Urbanista-London-S
Urbanista_London_Dark_Sapphire_Angle_1
Urbanista_London_Dark_Sapphire_Angle_3
Urbanista_London_Dark_Sapphire_Angle_4
Urbanista_London_Dark_Sapphire_Angle_5
Urbanista_London_Midnight_Black_Angle_1
Urbanista_London_Midnight_Black_Angle_3
Urbanista_London_Midnight_Black_Angle_4
Urbanista_London_Midnight_Black_Angle_5
Urbanista_London_Rose_Gold_Angle_1
Urbanista_London_Rose_Gold_Angle_3
Urbanista_London_Rose_Gold_Angle_4
Urbanista_London_Rose_Gold_Angle_5
Urbanista_London_White_Pearl_Angle_1
Urbanista_London_White_Pearl_Angle_3
Urbanista_London_White_Pearl_Angle_4
Urbanista_London_White_Pearl_Angle_5

 

 

Foto: Urbanista

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL