5f2d30fa05d9010e180815f2
Tio rappare och deras favoritbilar


 

 

Feta bilar har alltid varit en del av hiphopkulturen, inte minst då MTV var som störst och pengarna inom branschen flödade. Från Rick Ross som döpt sitt skivbolag Maybach Music Group efter sin favoritbil, till Quavo vars kärlek för Lamborghinis skapat hans egna språk “Lamb Talk”. Nedan har vi listat 10 rappare och deras favoritbilar.

 

För oss som inte är framgångsrika artister eller på annat sätt väldigt välbärgade, så ligger sådana här bilar utom räckhåll. Visst kan vi drömma oss bort, men i de flestas fall så behöver man ta ett billån för att ha råd med en bil överhuvudtaget. Att jämföra lån – oavsett typ – på egen hand utan jämförelsesajter för lån så riskerar man att försämra sin kreditvärdighet genom flertalet kreditupplysningar (källa: enklare.se). Detta är såklart inget nedan nämnda personer behöver oroa sig över – titta bara på de bilmodeller de cruisar runt i.

 

Aminé, röd Mercedes

 

Aminé älskar sin bil så mycket att han skrev en hel låt om den. Skåda hyllningen till hans skinande röda Mercedes nedan!

 

 

A$AP Rocky, 1967 Mercedes SL Cabriolet

 

A$AP Rocky är även han ett Mercedes-fan och han har tidigare samarbetat med märket för att få bilen att tilltala millennials som ändå inte kommer att ha råd med dom. Men som sagt, man kan alltid ta ett billån. Hur som helst är hans favorit sin egna 1967 Mercedes SL Cabriolet.

 

Cardi B, Bentley Bentayga

 

Det första Cardi gjorde när “Bodak Yellow” slog ordentligt var att köpa en “Bodak Orange” Bentley.

 

 

Diddy, 1958 Chevrolet Corvette

 

Är det någon som inte behöver ta billån är det Diddy. Miljardären äger förmodligen de flesta lyxbilar, men hans favorit är hans röda 1956 Chevrolet Corvette.

 

Drake, Rolls-Royce Phantom

 

Drake äger också en rad olika bilar, från Bentleys till Lamborghini till McLarens. Men att döma av hans Instagram är hans vita Rolls-Royce Phantom en stor favorit.

 


Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av champagnepapi (@champagnepapi)

 

Future, Bentley Continental GT

 

Future är känd för att vara ett stort fan av Maybachs, men i den ikoniska videon till superhiten “Mask Off” figurerar en Bentley Continental GT.

 

 

Gucci Mane, Ferrari 812 Superfast

 

Gucci Mane har i flera år varit som besatt av Ferraris, vilket man kan se i videon nedan. Häromåret införskaffade han sig en Ferrari 812 Superfast.

 

 

JAY-Z, Pagani Zonda Roadster

 

Till ett pris av ca $1,9 miljoner kan man få en Pagani Zonda Roadster. Precis en sån som Jay-Z visar upp i 2006 års video till “Show Me What You Got”.

 

 

Kanye West, Lamborghini Aventador

 

Även om Kanye inte flashar bilar lika mycket som sina kollegor, i synnerhet inte nu med hans nyfunna tro, är han mycket förtjust i sin Lamborghini Aventador.

 

Nicki Minaj, Lamborghini Aventador Roadster

 

Nicki Minaj ska självklart ha en rosa bil. Närmare bestämt en rosa Lamborghini Aventador Roadster.

 

 

Pusha-T, Ferrari 488 Spider

 

Pusha T är känd för att föredra Rolls-Royce Phantoms, Mercedes-Benz SLS, och Porsche 911, men när han släppte videon till “If You Know You Know” var hans Ferrari 488 Spider det solklara valet.

 

 

En fet bil är att föredra sett till de amerikanska rapikonerna. Känner du dig sugen och inspirerad? Ett billån är bara ett par klick bort tack vare enklare.se!

 

 

Foto: Mike/Pexels

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL