61e03a9241f02418c35e38e2
Parfymer för honom – årets bästa herrdofter


 

 

Julen är snart här och det är dags att leverera på presentfronten. Vi tipsar om de bästa herrdofterna att ge bort i julklapp. Nu börjar det att dra ihop sig. Om ett tag är det dags för jul och vi ska umgås med våra nära och kära. Detta är givetvis väldigt trevligt (i alla fall för det mesta), men för många finns det också en överhängande stress när det kommer till julklapparna.

 

Det är inte helt lätt att hitta den där perfekta presenten, men vi på Kingsize Magazine tänkte dra vårt strå till stacken och lätta pressen för våra läsare. Nedan följer tips på årets bästa herrparfymer.

 

 

parfym-1-Bleu de Chanel (Chanel)(1)

 

 

Bleu de Chanel (Chanel)
Chanels herrparfym Blue de Chanel har välkomnats med öppna armar, och det är inte särskilt konstigt. Precis som det brukar vara med det legendariska märket, har Chanel levererat ännu en klassiker. Parfymens toner är både träiga och friska med inslag av sandelträd och ceder. Det är en kraftfull och mörkblå parfym.

 

 

parfym-2-Sauvage (Dior)

 

 

Sauvage (Dior)

En annan modern klassiker är Sauvage av Dior, som har fått ett stort genomslag i år. Här finns klassiska inslag som det berömda modehuset länge har kombinerat i olika förfinade doser, exempelvis; Bergamont, Sichuanpeppar, Levander och Ambroxan. Men här finns också andra kryddiga och varma toner, som vanilj, stjärnanis och muskot. Med sin sensuella och smått mystiska doft gör denna parfymen sig som allra bäst om kvällarna och in på småtimmarna.

 

 

Parfym-3-La Nuit De L’Homme (Yves Saint Laurent)(1)

 

La Nuit De L’Homme (Yves Saint Laurent)
Detta är ännu en svårslagen höjdare. La Nuit De L’Homme är en herrparfym som verkligen uppskattas bland damerna, med sin mjuka, maskulina och lätt söta doft. Tonerna har inslag av kardemumma, bergamont och lavender. Precis som de flesta andra parfymerna på denna listan hittar du La Nuit De L’homme på ett antal parfymbutiker på nätet, bland annat hos parfumdreams.se.

 

 

Parfym-4-Acqua di Giò Absolu (Armani)(1)

 

Acqua di Giò Absolu (Armani)
Armanis parfymer håller överlag en väldigt hög nivå, men Acqua di Giò Absolu är nog modehusets bästa på ett bra tag. Mycket för hur vi män älskar hur den framhäver vår maskulinitet med sin träiga och tobaksliknande doft. Här finns också inslag av citrus, äpple och lavender.

 

 

Parfym-5-Ombré Leather (Tom Ford)(1)

 

Ombré Leather (Tom Ford)
Tom Ford är kanske det yngsta märket på den här listan, men dess grundare med samma namn har lång erfarenhet av parfymbranschen. Ombré Leather har tagit marknaden med storm med sin rika, sensuella och maskulina doft. Här finns fantastiska toner av läder och svala kryddor. En varm rekommendation.

 

 

Detta var alltså vår rekommendation på herrparfymer. Ta vara på dessa julklappstips och ge bort årets mest väldoftande present.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL