5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
oneplus-cali-S
Mobiltillverkaren OnePlus och streetwear-butiken Caliroots ingår samarbete


Se även de nominerade i kategorin “Bäst Klädda Streetwear” som delas ut i maj.

 

 

Mobiltillverkaren OnePlus och streetwear-butiken Caliroots meddelar att de två aktörerna ingår ett långsiktigt samarbete. Samarbetet ska utmynna i flera gemensamma initiativ under 2019, bland annat ett modepris för bäst klädda inom streetwear tillsammans med modemagasinet Café. Redan i december 2018 började Caliroots att sälja OnePlus 6T McLaren Edition vilket är grunden till beslutet att fördjupa samarbetet. Fredrik Nyström, marknadschef för OnePlus i Norden, säger i ett pressmeddelande:

 

“Streetwear och kulturen kring detta är något vi på OnePlus identifierar oss med. Det påminner om vår egen community och vår strävan att ständigt utvecklas och förnyas. Caliroots är en perfekt partner till OnePlus då de precis som oss är öppna för att göra nya, kreativa saker tillsammans.”

 

 

I samband med lanseringen av OnePlus 7 som presenteras den 14:e maj, producerar Caliroots en stor kampanj och en lanseringsfest i båda parters regi. OnePlus kommer även säljas hos Caliroots – både online och i butikerna i Stockholm och Göteborg. Personer som redan äger en OnePlus kommer även ingå i deras VIP-krets och erhåller särskilda förmåner på Caliroots. Andreas Koschnike, grundare och VD på Caliroots, säger vidare:

 

“OnePlus är den typen av bolag vi älskar att jobba med. De står för att bryta mot konventioner och att göra saker annorlunda jämfört med andra aktörer på marknaden. Vi körde ett provsamarbete redan i december förra året och det fungerade mycket bra. Det ska bli spännande att genomföra nya projekt ihop år.”

 

 

oneplus-cali-LS

 

 

 

Update 2/5 – 2019:

 

OnePlus och Caliroots presenterar nu även de nominerade i nyinstiftade kategorin “Bäst klädda streetwear”.Det nya modepriset kommer att delas ut till vinnaren den 8:e maj på Cafés evenemang ”Sveriges bäst klädda man”.

 

 

 

 • Noel Montti https://www.instagram.com/noelmontti/
  För att förstå Noels känsla för mode måste vi först bryta ner arvet han bär. Noels pappa är fotografen Eric Broms, Noels mamma är stylisten Maria Montti. Hans mor och far har med andra ord varit en del av mittpunkten inom svenskt mode sedan 80-talet. Noel är uppvuxen med Sveriges modeelit kring middagsbordet och hans kunskap och stil har kommit till därefter. Noel mixar hype-varumärken med high-end, lokala och japanska varumärken och toppar av allt med en bucket hat. Helt flawless.

 

 • Annie Friberg https://www.instagram.com/anniefriberg/
  Annie Fribergs har en garderob som de flesta önskar att de hade, fylld med ikoniska streetwearplagg. En sådan samling är något du bara har om du varit med en längre tid, och det har hon. Annie började reppa Palace långt innan de gjorde samarbeten med Ralph Lauren. Hon är som 50 på ett RnB beat, Cam’ron i en rosa päls eller Juelz klädd från topp till tå i den amerikanska flaggan.

 

 • Rebecca & Fiona https://www.instagram.com/rebeccafiona/?hl=sv
  Tekniskt sett två personer som dock oftast omnämns i samma andetag. Rebecca & Fiona började utveckla sin unika stil långt innan de var internationella stjärnor. Deras unika, in-your-face stil sammanflätar seconhand-fynd från Humana med Nike och Louis Vuitton. Detta toppas med ballerinatutu, cowboyhatt och bikinitopp för att skapa en alldeles särskild stil som ingen annan kan bära upp som de gör. Sverige är välsignade att ha dessa förebilder.

 

 • Magnus Carlsson https://www.instagram.com/magnuscc/
  Om du inte redan följer Magnus Carlsson på Instagram så borde du börja nu – han är här för att lära kidsen hur slipsen ska dras. Han levererar Rick Owens realness och knyter samman allt med ett par lyxsneakers. Magnus är ett tydligt bevis på att stil är för evigt!

 

 • Paul Edwards https://www.instagram.com/statuesquous/
  Vad än ”det” är så har Paul Edwards det. Hans stil är ambitiös, inspirerande, oförutsägbar och alltid ”on point”. Durags kombinerat med en oversized power suit? Absolut! Neonrosa turtleneck med en tacticalväst? Yes! En blommig skjorta med skrikrosa byxor? Yes, please. Med Paul behöver ingen tvivla på framtiden för streetwear. Den här killen kommer att gå långt.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL