Lär dig mer om CS GO betting


 

 

Om du är intresserad av att börja med esportbetting finns det goda förutsättningar att göra det här i Sverige. Just CS GO betting har blivit allt mer populärt och erbjuder en actionfylld upplevelse samtidigt som du gör dina insatser.

Innan du börjar med det bör du däremot läsa på en del om spelet. Du kommer sedan inte att ha några problem med att hitta en plattform att spela på, inte minst då esportbetting har blivit väldigt stort här i Sverige. Många sajter erbjuder idag odds för olika turneringar och spel.

 

 

Ett av de större actionspelen

CS GO är ett actionfyllt FPS-spel, vilket innebär att det är ett skjutspel från första personsperspektiv. Det är otroligt populärt och hundratusentals spelare över hela världen drömmer om att börja spela det professionellt. Det finns därför ingen brist på turneringar och event där det förekommer CS GO betting.

Du kommer därför inte heller att ha några bekymmer med att hitta en bra bettingplattform som erbjuder odds för det här spelet. Du har till att börja med stora bettingsajter som Bet365, Mr Green och Unibet. Även andra sajter som Betway har odds för CS GO betting. Missa inte heller plattformar helt dedikerade till esport, exempelvis pixel.bet.

 

 

CS har alltid haft en plats i Sverige

Counterstrike är inget nytt här i Sverige och redan innan den senaste versionen, CS GO, släpptes så var spelet populärt. Det har funnits flera utgåvor och det första spelet kom ut redan år 2000. Spelet har alltid haft en stor plats i den svenska spelvärlden och det är inte konstigt att CS GO betting har blivit så populärt här.

Sverige har inte heller haft en brist på populära spelare och lag. Det har visserligen avtagit en del idag och några av de större lagen är idag från andra länder, exempelvis USA. Men det är onekligen ett populärt spel här i landet och spelplattformarna som erbjuder odds på det har inte missat det.

 

 

Råd om CS GO betting

Innan du börjar med CS GO betting bör du också tänka på en del saker, för att förbättra dina chanser när du gör insatser. Till att börja med skadar det inte att själv spela lite, vilket de allra flesta som sysslar med odds på spelet redan gör. Genom att prova det själv kan du lära dig grunderna, reglerna och olika strategier. På så vis förstår du mer av vad som händer när du sedan ser på matcherna.

Det skadar inte heller att kolla upp statistik och historik om de olika lagen och spelarna. Esporten är snabb och det märker man inte minst på hur ofta spelare byts ut eller läggs till. Det här påverkar lagen och kan självklart också påverka resultaten. Titta också på videos av tidigare matcher med de aktuella spelarna och lagen, för att få en bättre inblick i deras kompetens.

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL