Under sommaren har Halebop gjort flera så kallade limited drops, bland annat en klädkollektion tillsammans med New Black och elscooter som promotades av Dogge Doggelito. Nu har man teamat upp med sex kreatörer för att designa unika skateboards. Bland de medverkande hittar vi bland andra rapparen 1.Cuz, graffitimålaren Triss och fotografen och poeten Ikram Abdulkadir. Resultatet presenterades på en konstutställningen i Stockholm under förra veckan.

– Det mesta blir roligare med snygg, oväntad och relevant konst – även på en bräda. Och vi vill fortsätta ge våra gamla och nya kunder olika erbjudanden som vi tror att de gillar och uppskattar, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Idag, den 28:e augusti, kommer dessa skateboards finnas i en liten upplaga på halebop.se för den som vill ha en unik bräda. Under dagen kommer det gå att få en skateboard på köpet när man skaffar en Samsung S20+ (5GB) inkl 15 GB. Då ingår också Samsung Galaxy Buds (värde 1 590 kronor). Abonnemanget kostar 699 kronor i månaden.

Foto: Halebop/New Black