62b170dadc4101037e075fe2
Två PC spel i april 2022 du inte får missa


 

 

Det är inte ovanligt att vi har en rad nya PC spel att vänta oss varje år. Många spel är ofta uppföljare till spel som släppts tidigare, men ibland är det helt nya titlar och releaser som vi kan förvänta oss.

Men hur ser det ut för April 2022? Här kommer vi att gå igenom några av de nya PC spelen som släpps under denna månad som du definitvi bör ha koll på.

 

 

Lego Star Wars: The Skywalker Saga (5e April)

  • Utgivare: TT-Games
  • Var kan jag köpa det? Steam
  • Pris: SEK550/€50/$50

 

 

Det kan vara svårt att tro att det har gått tre år sedan Traveller’s Tales släppte ett Lego-spel, vilket är något överraskande med tanke på att teamet har pumpat ut flera bidrag i den här genren varje år i över ett decennium.

 

Tack vare släppet av Lego Star Wars: The Skywalker Saga den 5 april borde denna lilla paus vara över mycket snart. Skywalker Saga innehåller spelbara versioner av alla nio Star Wars-filmerna, ett spel där du kan använda miniljussabel.

 

Medan kärnsystemen – som i stort sett har förblivit oförändrade sedan 2005 – har genomgått en total overhaul för den här gången, har i synnerhet stridsmekanismen i spelet redan sett de mest betydande förändringarna.

 

Kombinationssystemet i spelet ger en helt ny dynamik för att sluta upp i strid. , medan blasterstrider nu beter sig precis som de som ses i ett traditionellt third-person-spel.

 

Lego-spel har alltid varit mycket trygga spel för många människor genom åren. De försöker alltid få dig att le med sina överdrivna skildringar av klassiska franchiseverk, vilket får dig att känna dig bekväm med deras lättsamma och trevliga presentation. Ungefär som att leta efter ett casino utan svensk licens zimpler får dig att känna.

 

Sammanfattningsvis så är förväntningar på The Skywalker Saga höga. Tack och lov dröjer det inte länge innan vi alla får uppleva TT:s hårda arbete själva på vår PC.

 

 

Chinatown Detective Agency (7e April)

  • Utgivare: General Interactive Co.
  • Var kan jag köpa det? Steam | GOG
  • Pris: Ej avsöjat

 

 

Chinatown Detective Agency för tankarna till klassiska peka-och-klicka-äventyr från förr och kommer att släppas den 7 april.

 

Som privatdetektiv, Amira Darma, är det upp till dig att avslöja ett antal uppmärksammade mysterier när du reser runt i världen på jakt efter svar. Det är intressant att se att ledtrådar inte bara är begränsade till saker som finns i spelet. Enligt rapporter kommer Chinatown Detective Agency att be dig göra din egen forskning, söka på internet efter saker som flygplatskoder och faktiska citat från verkliga situationer.

 

Genren av detektivspel har alltid kämpat för et sätt att få spelaren att känna sig som en verklig detektiv, med genrens bästa som ofta låter dig avslöja detaljer organiskt och sätta ihop lösningar på ett sätt som inte känns som ett skript.

 

Det kan vara så enkelt som att be dig alt-tab ut ur spelet för att göra en Google-sökning för att hitta svaret? Det här är något vi ser fram emot att få reda på.

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL