Städer där UEFA skulle ägt rum och onlineoperatörers recensioner


 

 

Man har länge funderat kring vad som händer med de städer där UEFA skulle tagit plats. Euro 2021 kommer dock äga rum utan några restriktioner. Eftersom det blir svårare att delta i fysiska matcher ett tag framöver blir onlineoperatörers recensioner och erbjudanden allt viktigare. Fler och fler väljer att spela och satsa på favoriter på nätet, i dessa tiderna.  Även SVFF tog upp ämnet tidigare. Planen för 2021 var färdig redan i december förra året. Det är möjligt att UEFA kommer att äga rum med fulla arenor i år. Senast den 5 mars kommer man att bestämma städerna. I en intervju med schweizisk press på tisdag sa Blanc att UEFA överväger att “spela EURO i ett land, som till exempel Ryssland eller Tyskland” eller “dra sig tillbaka till en enda storstad med tillräckligt många stadioner.” att vara värd för de sex grupperna “, till exempel London. Blanc kan inte föreställa sig att hans åskådare återvänder till arenorna med tanke på den långsamma utvecklingen av åtgärder för att komma tillbaka till hur allt brukade vara: “enligt min mening är vi på väg mot en ytterligare EURO, utan tvekan utan publik”, som det var i augusti, i Champions League Lissabon.

 

 

UEFA har fattat beslutet.

Vad händer med de städer som var tvungna att vara värd för euromatcher? UEFA har inga planer på att ändra sina planer för EURO 2020 och Champions League ännu. Euron kommer att äga rum i de planerade städerna utan förändringar. Euron var ursprungligen planerad till sommaren 2020 och omplacerades senare mellan 11 juni och 11 juli 2021 på grund av rådande omständigheterna i världen. UEFA planerar att hålla evenemanget i 12 städer i 12 länder, medan Schweiziska fotbollsförbundets president Dominique Blanc sa på tisdagen att det var “svårt” att upprätthålla scenariot, med tanke på resebegränsningar. Men oavsett vad reseprognosen säger är planen att det ska bli av. Oavsett vad du planerar inför så har vi en backup plan. Bethard har nämligen en riktigt bra bonuskod. Du kan aktivera bethard bonuskod här. Då kan du satsa på dina favoritlag oavsett vad som händer med UEFA i år och om du deltar hemifrån eller på plats.

 

 

Sverige är ännu mer speciellt 2021 – Womens Champions league

I år är det faktiskt första gången som Champions league spelas i Sverige. Vi pratar såklart om kvinnornas Champions league, där bland annat kända Lotta Schelin kommer att vara ambassadör i år. Damernas matcher kommer att spelas i självaste Göteborg. Det blir ett viktigt moment i staden under detta året. Det är just Gamla Ullevi som kommer att vara host för Womens Champions league i Sverige. Sporentusiasterna i staden är otroligt stolta och taggade för att detta händer. Många ser fram emot momentet och hoppas på att kunna delta live. Risken är dock att det blir tomma stadioner. Vi kommer dock att kunna se alla matcher på tv, även EURO matcherna, för att delta så gott det går. Det har beslutats att Champions League kommer att visas i TV4 och på kanal C, från och med detta året.

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL