Sponsrad artikel: Snart dags för Let’s Dance 2020


 

 

Ett av Sveriges mest älskade TV-program, Let’s Dance, kommer snart tillbaka med en ny säsong. Detta blir den 15:e upplagan av serien, som tenderar att bjuda det svenska folket på stor underhållning och spänning. Ja, det är dags att börja ladda inför återkomsten och vi har samlat information inför den stora kick offen.

 

Vid slutet av fjolårets rafflande säsong av den enorma svenska serien fick vi se programledaren Kristin Kaspersen som segrare, tillsammans med sin danspartner Calle Sterner. Många är vi som den senaste tiden googlat ‘När börjar lets dance 2020?’ men trots detta har inget specifikt datum utannonserats. Däremot vet vi nu att den 15:e säsongen kommer att börja rulla i slutet av mars. Det är med andra ord bara drygt en månad kvar tills säsongspremiär.

 

 

Let’s Dance deltagare 2020

TV4 har ännu inte presenterat alla deltagare inför årets säsong av Let’s Dance, men vi känner till flera stycken av de som ska dansa loss i vår. Bland annat kommer Mikael Sandström, som vi känner igen från Nyhetsmorgon, att medverka. Han får sällskap av den tidigare discogruppen Alcazars medlem Andreas Lundstedt, skådespelerskan Siw Malmkvist och influencern Alice Eklöf.

 

 

Let’s Dance jury 2020

Förra året var det programmets kända profil Tony Irving som ledde juryn i Let’s Dance. Han satt tillsammans med Ann Wilson och Cecilia Lazar. Inför årets upplaga av Let’s Dance kommer vi inte bara att se andra personer på dansgolvet, utan också på jurystolarna.

 

I början av februari fick vi nämligen veta att jurymedlemmen Cecilia Lazar lämnar sin post för att ge sin plats till Dermot Clemenger. Den som kan serien väl vet att detta innebär en comeback för Clemenger, som senast var en del av juryn under säsongen 2018. Hur det slutgiltiga juryteamet kommer att se ut när säsongen 2020 drar igång får vi vänta och se. Men förhoppningsvis vet vi detta snart.

 

 

Bland TV4:s mest populära

Let’s Dance är känt för att vara ett av TV-Sveriges mest älskade program, och ett av de stora flaggskeppen på TV4 tillsammans med bland annat tävlingsprogrammet Idol. Förra årets säsongspremiär av Let’s Dance sågs av hela 1,5 miljoner tittare, vilket förstås är en otroligt hög siffra i ett litet land som Sverige. Det ska bli spännande att se hur säsongen 2020 mäter sig med den från 2019. Både underhållningsmässigt och tittarmässigt.

 

 

Ser du också fram emot fortsättningen på Let’s Dance?Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL