Så kan du följa allt som har med poker att göra


 

 

Du som är en stor pokerfantast vill säkerligen kunna följa spelet och spelarna så mycket du bara kan. Som tur är kan du enkelt följa spelare och allt som händer runt omkring med internet och dagens sociala medier, och då det finns så pass mycket information kan du fokusera på de delarna som du själv tycker är intressanta. Kanske vill du enbart läsa om några specifika turneringar? Kanske vill du följa några spelare som du har ett intresse för? Oavsett vilket kommer du enkelt hitta det du söker på nätet.

 

 

Streama olika turneringar

Om du vill se hur det går för de bästa spelarna samt lära dig ett och annat om poker kan du titta på live streams av olika turneringar. Dessa kan du hitta på sajter som Twitch och Youtube eller på olika pokertuneringars officiella hemsidor. Men kom ihåg att det ibland kostar en summa pengar för att få tillgång. Om du regelbundet tittar på turneringar får du en känsla för hur proffsen agerar och kan applicera det på ditt egna spel. Det är också underhållande eftersom det ofta handlar om enormt mycket vinstpengar. Kolla upp vilka turneringar du vill titta på och försök hitta en stream på nätet.

 

 

Flera olika hemsidor

Idag finns det flera sajter som fokuserar på allt som rör poker. Det kan vara nyheter om turneringar, om spelarna själva och spelguider. Om du vill spela poker online kan du hitta tips om olika pokerbonusar och hur du själv kan maximera dina chanser till vinst. Många duktiga spelare delar gärna med sig av sina bästa strategier och skriver guider om speltips.

Om du vill gå steget längre kan du registrera dig hos en pokerskola med proffsen. Tyska Fedor Holtz är bara en av många spelare som har valt att starta sin egen onlineskola. Han är i nuläget den tysk som spelat in mest pengar av alla tyskar på live turneringar.

Det finns också flera pokersajter online som gör regelbundna intervjuer med både utländska och svenska pokerspelare vilket är väldigt roligt att följa och läsa. Dessutom kan dessa sajter även erbjuda info och kampanjer som rör sport och betting eller andra större events. Passa på att bokmärka dina favoritsidor så du kan läsa dem varje dag!

 

 

Följ dina favoritspelare på sociala medier

Många spelare är idag väldigt måna om sitt varumärke och försöker hålla en nära kontakt med sina fans. Det betyder att du kan följa dem på sociala medier som Twitter och Instagram. Här delar spelarna med sig av saker som sin vardag och resor till turneringar. Flera vloggar också sin vardag och lägger upp på Youtube, till exempel spelare som Daniel Negreanu och Jeff Gross. Förutom vardagliga bloggar brukar de även streama sina sessioner och prata om sitt spel samtidigt. Här har du också stora möjligheter att lära dig hur du ska utveckla ditt egna spel. På vissa sociala medier som Instagram kan du ställa in notfikationer så du aldrig missar ett inlägg från dina personliga favoriter eller när de lägger upp en ny video.

Som du förstår finns det alltså flera sätt att följa pokervärldens alla nöjen! Hitta det sätt som tillfredställer din nyfikenhet och läs på för att bli en bättre spelare eller för att stilla ditt intresse.

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL