Nya speltitlar 2021


 

 

Spelbranschen går fortsatt bra och de olika spelen fortsätter att locka spelarna. Detta år är inget undantag från tidigare utan du kan räkna med att en hel del nya speltitlar kommer att släppas även i år. De nya spelen  kommer kännas mer genomarbetade och planerade när det kommer till både funktion, design och ljud.

 

 

Slots

En av den mest populära typen av spel online är slots. Ökningen i popularitet har bidragit till att spelutvecklarna har utvecklat bättre och bättre slots med tiden som gått. Slots popularitet kan ha att göra med möjligheten att snabbt kunna vinna pengar samtidigt som spelaren får uppleva spänning. Vill du ta del av många slot spel så ska du besöka William Hill Sverige till exempel för den bästa spelupplevelsen.

 

Några nya titlar inom slots är:

 

  • Gates of Olympus: Videoslot där du möter Zeus som ska avgöra om du är duglig eller inte. Är du duglig blir du välkomnad in i riket och belönas med ett spel där du får möjligheten till spännande vinst funktioner där vinstlinjerna plockats bort.
    RTP ligger på 96,5% och du spelar på sex hjul med 20 vinstlinjer. För extra spänning i spelet finns free spins, bonusspel, multiplikatorer och det finns även chans till en jackpott på x2000 din insats.

 

  • The Green Knight: Det är Play’N Go som står bakom denna slot som spelas på fem hjul, tre rader och med 20 vinstlinjer. RTP ligger på mellan 96,27% och 94,25% beroende på var du spelar. Här kliver du in i en mystisk sagolik slot med bland annat riddare, prinsessor, häst, yxa, klassiska kortsymboler och självklart en generös skatt. Med hjälp av spelets Wilds har du möjligheten att vinna x10.000 din insats.

 

 

 

Kommande speltitlar

Bravely Default II: Spelet är till Nintendo Switch och här får du följa fyra hjälpar på en spännande resa. Möt olika spännande karaktärer, besök vackra platser och slåss mot de onda skurkarna.  Genom att besegra skurkarna aka Asterix-bärare så får hjältarna asterisker vilket möjliggör deras chans att byta yrke. Vänd striden till din fördel genom att använda de rätta kombinationerna av yrken. Några exempel på yrken är Beastmaster, Gambler, Bard, White Mange och Vanguard.

 

New Pokémon Snap: Spelet är till Nintendo Switch och inspirationen till spelet är tagit från det klassiska Nintendo 64 spelet Pokémon Snap. Hitta och ta bilder av Pokémon i den vilda miljön. Tillsammans med professorn Mirror utforskar du bland annat täta djungar och  stora öknar, observationerna ni gör hjälper till att lösa mysteriet med Illumina fenomenet. Här finns många olika Pokémons att studera samt många oupptäckta öar att utforska. Med din pålitliga resefarkost kan du resa genom många olika miljöer.

 

 

 

 

 

Far Cry 6: Spelet är till PlayStation 4 och finns även till PlayStation 5. Här kommer du till Yara om är ett tropiskt paradis som står still i tiden. Här kommer du in mitt i en pågående gerillarevolution.  Landets diktator tillsammans med sin son är beredda att göra allt för att återställa nationen. Störta deras regim och bli en gerillakrigare. Slåss för friheten och för att frigöra nationen.

 

Ratchet & Clark: Rift Apart: Spelet är till PlayStation 5 och här kastas du mellan dimensioner. Ta dig an den onda robotkejsaren från en annan verklighet. Hoppa mellan olika världar och hoppa in i striderna med en utrustning som utmanar fysikens lagar, Med fantastisk grafik besöker du upptäckta planeter och även tidigare favorit planeter, detta ur nya dimensioner som är mer levande än de någonsin tidigare har varit.

 

Gran Turismo 7: Spelet är till PlayStation 5. Tävla, fotografera, trimma, designa, samla eller kör för att det är kul. Här finns något för alla hitta kärleken till bilarna som har funktioner som är inspirerade av Gran Turismo seriens nutid, dåtid och framtid.. Du kan testa de bästa funktionerna från tidigare delar av denna serie, allt från de klassiska fordonen, banorna och åtkomsten i GT Simulation Mode.  Vill du tävla kan du träna och ställa upp i FIA championship och även i Sport Mode. Dock handlar det inte bara om tävling utan  du kan  exempelvis träna på din körteknik och ta del av tävlingsstrategier i körskolan.

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL