Annons: Nya iPhone 12 lanseras den 13 oktober 2020


 

 

Apple har tagit teknikvärlden med storm sedan den första lanseringen av iPhone år 2007. Idag finns det många varianter av telefonen, uppdaterade enheter för varje nytt modellsläpp. Den 13 oktober 2029 lanserar Apple den sprillans nya modellen – iPhone 12. Modellerna kommer förmodligen finnas i olika specifikationer, där kunder kan välja att köpa en iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Skillnaderna är skärmstorlek, tillsammans med viss prestanda förändring beroende på enhet.

 

 

Lagringen skiljer sig beroende på modell

iPhone 12 Mini ligger på en storlek på 5,4 tum och iPhone 12 har en storlek på 6,1 tum. Båda dessa varianter kommer gå att köpa med lagring 64 gigabyte, 128 gigabyte eller 256 gigabyte. När det gäller iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max hittar man lagring storlekar på 128 gigabyte, 256 gigabyte samt hela 512 gigabyte. Eftersom iPhone modeller inte har någon micro sd-kort läsare eller möjlighet att utöka lagringen via en extern enhet (förutom molnbaserat), är det positivt att se så pass höga lagringsalternativ i de nya modellerna.

 

 

Enkel underhållning i telefonen

Oavsett vilken iPhone modell du är intresserad av, kommer Apple Store fortfarande var aktiv precis som tidigare. Det finns således underhållning i många olika former när du använder en iPhone, som du antingen laddar ner som en applikation och installerar på telefonen, eller som du spelar direkt din favorita webbläsare. Det går utmärkt att spela på Unibet SE antingen direkt via webbläsaren eller via deras dedikerade applikation, eller andra underhållande appar som är heta just nu.

 

Det kommer släppas fyra stycken modeller vid denna lansering, där alla modeller förmodligen kommer ha Apple’s systemkrets A14 Bionic, som även finns installerad i den nya iPad Air.

 

  • Den första modellen är iPhone 12 Mini, ett perfekt val för dig som inte är ute efter en alltför stor skärm på telefonen. Denna version är både av minsta storlek och billigast i denna uppsättning. Telefonen har dubbla kameror på baksidan av enheten.

 

  • iPhone 12 ligger på 6,1 tum och har samma skärmstorlek som iPhone 11. Dock har skärmen bytts ut till en OLED-skärm istället för en LCD som tidigare använts. Även här finner du dubbla kameror på baksidan av enheten.

 

  • iPhone 12 Pro är lika stor som iPhone 12, men kameran på baksidan av enheten har en uppdaterad lidar-sensor. Bilduppdatering frekvensen på skärmen ligger på 120 Hz.

 

  • iPhone 12 Pro Max är värstingen av dessa upplagor. Här hittar du en ökad lagring, tillsammans med en lidar-sensor till kameran samt en 120 Hz bilduppdatering på skärmen.

 

 

Det har även pratats om att 5g stöd kommer att finnas i dessa nya modeller. Lanseringen har inte bekräftats av Apple ännu, men många säkra källor säger att det blir den 13 oktober 2020. Det går även rykten om att Apple inte kommer skicka med hörlurar vid köpet av en iPhone, förmodligen för att öka försäljningen av sina egna hörlurar. Vi får helt enkelt se vad Apple har att erbjuda när lanseringen väl sker!

 Publicerat:
RedaktionenNULL