“Miljonmannen” Jonas gäst i Spelarpodden 

 

I senaste – det sjunde – avsnittet av Spelarpodden, som drivs av Spelarna.se, är Twitterprofilen Jonas_R86 på besök och delar med sig av sina tankar. Dels fokus på lördagens V75-vinst, men även om Jonas liv som storspelare på professionell nivå.

 

Lördagens vinst översteg 7.5 miljoner kronor efter en blandning av favoriter och riktiga kioskvältare till skrällar. Det fanns endast sju vinnande rader med alla sju rätt, en av dessa alltså signerad Stockholmaren som är i 35-års åldern. I podden går Jonas unikt igenom lopp för lopp om hur han tänkte, både innan och efter loppen. Hur kändes det egentligen när spiken i sista loppet – Maestro Crowe – galopperade (två gånger!) för att ändå ta sig tillbaka och vinna loppet…? Trodde han någongång att han kunde kamma hem hela potten? Vi får också veta hur mycket han satsade och hur mycket tid han lägger ned på en omgång som i lördags.

 

Jonas berättar även om hur han kom in på sin karriär som professionell spelare via pokern. Han spelar endast trav på de stora streckspelen (V75, V86 och V6) när det är jackpott och detsamma när det kommer till Stryktipset och Europatipset, som Jonas också behärskar väl

 

med flera storvinster genom åren. Han spelar alltid reducerade system – trav som fotboll – och ett av hans främsta tips för att lyckas är att bli expert på att reducera och INTE vara rädd att ligga på en väldigt hög reduceringsgrad. Något som går tvärtom emot andra “experters” utlåtanden om det.

 

Spelarna.se ägs och drivs av Oskar Block, Oskar Blomqvist och Daniel Domeij. En storsatsande sajt med fokus på sportsbetting och som i dagsläget bl.a. är en av de ledande och största aktörerna på Svenska Spels Tillsammans, andelsspel på poolspel.

 

 

Foto: Thomas Serer/Unsplash

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL