Djurgården har två nya mittfältare: Hjalmar Ekdal & Isak Hien


 

 

Precis nyligen har Djurgården förstärkt sitt lag med nya mittfältare i fotboll. Faktiskt två mittfältare i fotboll. Detta är Hjalmar Ekdal och Isak Hien. Detta med avsikt att skapa mera kraft i det redan stora och populära topplaget inom svensk fotboll.

 

Den populära toppbloggaren och gästbloggaren Amy Martinsson, utvecklar här vad resultatet av denna förändring i Djurgårdens laguppställning kommer att bli. Kolla in Amy´s profil här.

 

På backlinjen är Djurgården IF mycket bra och har ett starkt defensivt försvar. Även då det gäller anfallet, finns det tunga namn med professionella anfallare redo att punktera motståndarlaget.

 

Det var mittfältare i fotboll som skapade oron i laget. Detta hål ska nu täppas med Hjalmar Ekdal och Isak Hien.

 

Substitution i fotboll – När ett topplag i fotboll byter spelare

 

Ett behov av ny mittfältare i fotboll, är något som kan drabba alla lag. Faktum är att det nog inte finns ett enda lag som kan leva enbart på egna talanger. Här måste alla idag köpa och låna fotbollsspelare för att kunna ta sig hela vägen upp till toppen.

 

Ett svenskt topplag som under alla år spelat i de allra högsta divisionerna inom svensk fotboll. Utöver det har de också deltagit i en rad olika stora internationella turneringar och europeiska sådana. För att kunna hålla en så hög klass, krävs det alltid ett lag med de bästa spelarna som fyller de olika platserna i laguppställningen.

 

De senaste fem åren har Djurgården alltid placerat sig inom de sju topplaceringarna i Allsvenskan. 2019 tog de ligaguld och förra säsongen blev det en fjärdeplats. Här är vi mycket nyfikna på vad nya mittfältare i fotboll som Hjälmar Ekdal och Isak Hien kan bidra med.

 

Djurgården IF hos de svenska spelbolagen

 

Något som det aldrig krävs någon substitution i fotboll för, är kombinationen av betting samt att se på matcherna i Allsvenskan. Naturligtvis är det roligast att se topplag som Djurgården, Malmö FF och Elfsborg, Häcken samt AIK drabba samman.

 

Det finns många svenska Internet casinon som även erbjuder spel på svensk fotboll via betting online. Om du gillar Djurgården och svensk toppfotboll, kan det vara något mycket roligt att prova. Kanske är det Djurgården som gäller denna säsong, med förstärkningar av två nya mittfältare i fotboll.

 

Ny mittfältare i fotboll – Djurgårdens Hjalmar Ekdal

 

Fotbollsspelaren Hjalmar Ekdal från Stockholm, är 22 år. Han är lillebror till Albin Ekdal som idag är professionell spelare som mittfältare i italienska UC Sampdoria. Med en bra lön på 300 000 euro, är detta naturligtvis något som Hjalmar Ekdal också satsar på. 

 

En bra början är att han blivit ny mittfältare i fotboll i Djurgården IF, vilket är ett lag som många spelare tagit klivet ut i den internationella fotbollen från. Vad vi kan vara säkra på, är att han blir ett kraftfullt tillskott i laget och att han kommer ge allt han har för att växa i popularitet som spelare.

 

Hjalmar Ekdal började sin karriär som spelare i IF Bromma U19, och plockades sedan upp av Brommapojkarna. Detta var 2017 och under tre år har han spelat både i många svenska fotbollslag samt i USA. Det senaste laget han spelade i var Hammarby, innan Djurgården snappade upp hans stora talanger för ett pris av 600 000 euro.

 

Ny mittfältare i fotboll – Djurgårdens Isak Hien

 

Även Isak Hien är 22 år ung, vilket betyder att Djurgårdens substitution i fotboll gällande mittfältet nu bygger på två unga spelare. Isak Hien har tidigare spelat 26 matcher i division 1 och gjort totalt ett mål. Han har också deltagit i en match i Svenska Cupen.

 

Hans fullständiga namn är Isak Malcolm Kwaku Hien, och han är född och uppvuxen i Stockholm. Tidigare har Isak Hien aktivt spelat i Vasalund U19 sedan säsongen 2016. Här har Djurgården gjort ett riktigt klipp av mittfältare i fotboll och fått en talang som har stor potential.

 

Vad Djurgården har erbjudit Isak Hien i lön är inte officiellt, men vad vi vet är att de inte behövde betala en enda euro för denna stora potential och förstärkning i laget.

 

Sammanfattning av nya mittfältare i Djurgården

 

Helt givet är att den stora erfarenheten i den förstärkning Djurgården rekryterat, i form av två nya mittfältare i fotboll, ligger hos Hjalmar Ekdal. Han kommer att bli den klippa de behöver för att täppa till luckorna när anfallet tappar bollen.

 

Lägger vi sedan till Isak Hien och den stora potential som denna mittfältare i fotboll besitter. Ja, då har vi det perfekta paret på mittfältet för Djurgården inför nästa säsong.

 

 

Foto: Philip Kofler/Pixabay

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL