60c1cc2fdefe2806fe4407e2
60bf238fa8ea9f34200449e2
Annons: Botox för kvinnor och män 

 

Att se bra ut är viktigt för både kvinnor och män. Jakten på skönhet handlar ofta om att se ung ut. Med botox så går det att på ett effektivt sätt bli av med rynkor och det kan göra stor skillnad. Vi åldras alla på ett naturligt sätt och det är våra gener som styr precis hur rynkiga vi kan bli. Men det går att få ett hälsosamt åldrande och bromsa åldertecken med god hudvård. Botox är ett exempel på en metod som ger den önskade effekten. Men det är förstås också bra att använda sig av metoder som rätt hudvård och krämer som fungerar.

 

Botox som skönhetsbehandling

Anledningen till att många väljer botox som skönhetsbehandling är att metoden är så pass effektiv. Det blir stor skillnad helt enkelt. De små musklerna som finns i ansiktet kan orsaka rynkor som syns omkring ögon och i pannan. När musklerna dras samman så kommer huden att veckas och då ser det rynkigt ut.

 

Det krävs inte mycket botox för att musklerna ska slappna av så att rynkorna försvinner. Med en spruta med extremt tunn nål så går det att komma åt den fina muskulaturen som finns mellan ögonbryn och omkring ögon. Det här är inte farligt då en korrekt dosering används och applikationen görs av en van person med gott grepp.

 

Hur länge håller en behandling?

Det är viktigt att förstå att en botoxbehandling håller i omkring 6-12 månaders tid. Det beror på att den förlamande effekten på musklerna släpper efter några månaders tid. Då kommer rynkorna tillbaka. Botox är alltså inte en permanent behandling mot rynkor. Det här kan jämföras med effektiv hårborttagning som ger längre perioder utan hårväxt.

 

Viktigt med säkra botoxbehandlingar

Oavsett om du är man eller kvinna med rynkor som kan behandlas med botox så är det viktigt att du får en säker behandling. Det här är trots allt ett nervgift som i stor mängd kan vara mycket skadligt. Men en expert på botoxbehandlingar kommer att jobba på rätt sätt. Det betyder att en väldigt liten mängd av ämnet används och på precis rätt ställe.

 

Innan du får den här typen av behandling så bör du få konsultation. Om rynkorna inte beror på muskler så är det ju viktigt att du får veta det. Då kan andra behandlingar vara aktuella. En bra salong är ärlig och säljer inte behandlingar som inte har en chans att göra någon skillnad. Välj en välkänd salong med nöjda kunder som du kan få prata med då du vill veta mer om botox mot rynkor.

 

 

Foto: Gustavo Fring/Pexels

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL