60361bd489c0ae51e83f60c2
Annons: Vilken är den populäraste sexleksaken?


 

 

Bland undersökningar som gjorts hos oss svenskar har man fått reda på vilka sexleksaker som är mest populära. De som vi gillar mest, köper mest av och använder mest. Idag finns det ett enormt utbud av leksaker – alltifrån enklare varianter till avancerade dyra prylar. Nedan berättar vi vilken som är den mest populära sexleksaken bland oss svenskar.

 

Klitorisstimulatorn är i topp

Den senaste tekniken som blivit enormt populär – klitorissimulatorn. En leksak som slagit enormt (både i Sverige och internationellt). Klitorisimulatorn har en lufttrycksteknik som gör att den stimulerar kvinnans klitoris utan att direkt beröra den. Istället stimuleras klitoris från själva luften. Detta gör att många kvinnor tycker det känns tryggare, mer hygieniskt och uppskattar njutningen.

 

Storsäljaren inom klitorisstimulator heter Satisfyer Pro. En mycket populär sexleksak som sålt guld och som nu finns i olika versioner i olika prisklasser.

 

 

Njutning på egen hand eller med partner

Med en Satisfyer Pro kan kvinnan uppnå njutning på egen hand eller tillsammans med sin partner. Den har en patenterad Air-Pulse teknologi där luften skjuts ut i stötar. Ett tips från många användare är att låta sin partner sköta kontrollen av stimulatorn och på så sätt bestämma hur ofta och vilket tryck Satisfyern har.

 

En Satisfyer finns också att köpa i en mindre variant för att ta med på resan. Passar diskret och smidigt i väskan.

 

 

Vattentät, tyst och kraftfull

Enheten är också vattentät. Det gör att den enkelt kan användas i dusch eller badkar för en mysig intim stund – ensam eller med din partner. Dessutom kan den enkelt rengörs (vilket egentligen inte behövs då den aldrig är i kontakt med huden!) Själva huvudet i Satisfyern kan också bytas ut – du slipper alltså köpa en ny enhet om du vill testa en ny variant/om den går sönder.

 

Den är dessutom mycket tyst så du inte behöver vara orolig för att skämmas för grannar eller personer i intilliggande rum. Motorn är mycket kraftig och kan ställas in på olika nivåer.

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL