60361bd489c0ae51e83f60c2
Annons: 10 tips för självisoleringen


 

 

Ovårdat skägg? Hjärndött scrollande på Instagram? Glömt när du senast bar byxor? Ditt Netflix-konto vet inte längre vad det ska tipsa om?

 

Om du svarade ja på en eller flera av dessa frågor så rekommenderar vi att du tar vår utsträckta hand och följer med oss genom våra tio bästa tips på hur

du får balans i livet som isolerad.

 

Sortera och sälj saker på nätet

 

Hur mycket prylar och kläder har du undanskuffade i garderober och förråd? Ärligt talat, hur ofta använder du popcornmaskinen eller ormskinnsbootsen? Om du helst av allt skulle vilja köpa nya saker som används en gång och sedan aldrig mer, eller om du skulle vilja börja spara pengar till den ovissa framtiden så har vi goda nyheter: det finns massor med människor som vill köpa både popcornmaskiner och ormskinnsboots. Med den här guiden från Gratislistan.se kommer du snart igång med att sälja saker på nätet.

 

Upptäck hälsokost och kosttillskott

 

En av självisoleringens största fördelar är att du får möjlighet att utveckla dina kockkunskaper. Ett problem som kan uppstå är dock att du blir för vass på att göra Detroit Pizza och friterade lökringar. Efter ett tag förtjänar kroppen lite paus och då kan du bege dig till Supernyttigt.se för tips och artiklar om hälsokost, träning och kosttillskott. Du kan sedan beställa alla de mineraler och vitaminer som din kropp förlorat i takt med att dina kockkunskaper eskalerat.

 

Uppdatera ditt CV

 

Att vara avskärmad från omvärlden ger dig också tid att reflektera. Kanske isoleringen har gett dig insikt om att det är dags att byta karriär, söka den där tjänsten du drömt om en gång för alla, eller kanske är du så illa tvungen att hitta ett nytt arbete efter att ha blivit uppsagd. Att ge ditt CV en uppfräschning kan innebära skillnaden mellan att sorteras bort i en hög med hundra andra ansökningar eller att få chansen att komma på intervju. Några goda tips på hur du sammanställer ett snyggt CV hittar du här.

 

Lyssna på ljudböcker

 

Samtidigt som e-böcker säljer bra i många delar av världen föredrar vi svenskar fortfarande pappersoriginalet. En marknad som vi dock är överförtjusta i är ljudboksmarknaden – bara i Sverige har vi fyra stora ljudbokstjänster med svensk och utländsk litteratur. Perfekt att lyssna på när du diskar eller gör din 7 minute workout. Du kan prova ljudbokstjänsterna gratis genom Prenumeration.online.

 

Kolla tv online

 

Om du nu befinner dig i självkarantän behöver du förstås se till att få ordning på det allra mest grundläggande: utbudet av tv-underhållning.

Via nätet kommer du åt mer serier och filmer än du någonsin kommer att kunna konsumera, oavsett hur länge du isolerar dig. I många fall kan du dessutom utnyttja provperioder på streamingtjänster eller playkanaler utan att det kostar en spänn. Om du behöver tips på olika sätt att se på tv online kan du surfa in på Tvabonnemanget.se.

 

Prenumerera på papperstidningar

 

Vad är bättre än doften av en färsk papperstidning? Tekniken i all ära, men att läsa en papperstidning är fortfarande det ultimata sättet att lära sig om populärvetenskap, affärer, mat, mode eller vad för intresse du än har. Dessutom får du som ny prenumerant ofta riktigt schyssta premier. Kolla in några tidningsprenumerationer med premier och unna dig!

 

Avsluta dina onödiga abonnemang

 

En av vår tids stora pengatjuvar är alla abonnemang med månadskostnader. Idag har abonnemangstjänster till stor del tagit över vårt läsande, lyssnade och tittande på underhållning. Dessutom har vi abonnemang på bredband, mobil och digital tv. Att avsluta några av de där abonnemangen som ändå inte används är bland det bästa du kan göra för att ge privatekonomin ett uppsving. Vill du dessutom ta det till nästa nivå bör du jämföra abonnemangstjänster och byta till billigare alternativ. Surfa in på Alltomabonnemang.se och börja städa upp bland dina abonnemang.

 

Starta en blogg

 

Vi säger inte att du kommer uträtta litterära stordåd som en isolerad Oscar Wilde eller bygga upp ett imperium som Blondinbella. Men vi säger inte heller att det inte kommer bli så. Att blogga är ett bra sätt att skriva om det som du bryr dig om och att nå ut till andra människor. Det är enkelt att komma igång och på sajten Starta-blogg.se får du tillgång till alla verktyg du behöver för att börja din bloggresa.

 

Plöj igenom SVT:s gedigna arkiv av serier

 

Det är genom playtjänsten som SVT verkligen kommer till sin rätt. De erbjuder faktiskt en riktigt imponerande samling med tv-serier och dokumentärer, både egenproducerade och importerade från världens alla hörn. I Öppet arkiv hittar du program så långt tillbaka i tiden som 60-talet. Vi är obotliga optimister och tror att livet snart kommer återgå till det normala, vilket innebär att du snart inte att ha så mycket tid över till att sitta hemma och grotta ner dig i svensk seriehistoria, så sätt igång! Nya och äldre serier hittar du på SVT Play.

 

Börja meditera

 

Om du känner dig splittrad och stressad i din självkarantän så kanske det är dags att påbörja din väg mot mindfulness. Ja, vi vet hur det låter, men det finns väl en anledning till att meditation har varit en grej som vi människor pysslat med sedan 800-talet. Idag finns det flera appar som hjälper dig att meditera för att hitta balans och harmoni i vardagen. Så, varför inte ladda ner Mindfulness-appen (Android och iOS) och ge det ett försök?Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL