rbma-nyc-collage-S
Se intervju med legendariska Bernie Worrell i Parliament/Funkadelic


I tisdags inleddes Red Bull Music Academy med en första föreläsning – mannen som blivit samplad av De La Soul, Dr. Dre, Snoop Dogg, Ice Cube, DMX och många fler.

 

 

Kingsize Magazine är nyss hemkomna efter en hektisk start av Red Bull Music Academy NYC som drog igång i måndags, den 29:e april, med en presentation av akademins deltagare från alla världens hörn. De nybyggda lokalerna i downtown New York City är speciellt utformade för att inhysa kreativitet och givande möten under 34 dagar och för att sedan bli en centrum för skapande och musikalitet.

 

 

De Kingsize-läsare som följer @kingsizemag på Instagram har kunnat se bilder från studiomiljöer, föreläsningar och artistmöten med exempelvis Flying Lotus, Rakim, Schooly D, Afrika Bambaataa, Budda Stretch och Erykah Badu.

 

 

Redan nu bjuder Red Bull Music Academy på den första i raden av “lectures” med legendariska musikern Bernie Worrell från klassiska Parliament/Funkadelic. Han är en musikalisk institution i sig själv och har under många år blivit flitigt samplad av artister som Digital Underground, De La Soul, Dr. Dre, Snoop Dogg, Ice Cube, DMX och många fler.

 

Inom kort kommer vi naturligtvis publicera RBMA NYC-lectures med Rakim och Erykah Badu som gick av stapeln tisdag 30:e april. Håll utkik!

 

 

Se en över två timmar (!) lång intervju på RBMA NYC med legendariska Bernie Worrell i Parliament/Funkadelic genom att klicka HÄR!

 

 

Redaktionen | Kingsizemagazine

 

För mer info besök http://www.redbullmusicacademy.com

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL