sarah-dawn-finer-kingsizegalan-2013-SL
Sarah Dawn Finer bjuder in dig till Kingsizegalan 2013


Den 19:e februari går festligheterna av stapeln på Hamburger Börs i Stockholm med prisutdelning, middag/mingel och liveuppträdanden. Köp dina biljetter nu för att hänga med svenska hiphop-eliten!

 

 

I år leds galan av Sarah Dawn Finer som förutom att vara julvärd i SVT under 2012 bland annat samarbetat med Näääk på låten ”Stockholm om natten”.

 

– Det känns otroligt kul att ha fått frågan om att leda Kingsizegalan! Jag har älskat hiphop i hela mitt liv och detta har dessutom varit ett fantastisk år för just svensk hiphop så det ska bli grymt kul att få vara med och fira det, säger Sarah Dawn Finer.

 

 

Sarah Dawn Finer kommer! Kommer du?

 

 

 

Svensk hiphop har haft ännu ett enormt år och därför väljer Kingsize Magazine att för andra året i rad anordna Kingsizegalan. Galan hålls på Hamburger Börs i Stockholm den 19:e februari 2013 och priser kommer att delas ut i ett flertal musikkategorier såsom årets låt, årets album, årets soloartist och årets grupp. Även omspännande kulturkategorier i form av årets dans och årets graffitimålare ska prisas.

 

 

– Den svenska hiphopscenen fortsätter att bubbla av talang och initiativrikedom och det var ett självklart val att upprepa förra årets succé och anordna en gala där vi uppmärksammar årets bedrifter .Vi är glada över att samarbeta med Sarah och ser fram emot att visa hur stort svensk hiphop är och röra om bland människors föreställningar om genren, säger Tobias Carlsson, chefredaktör för Kingsize Magazine.

 

 

KÖP DIN BILJETT HÄR: http://www.eventim.se/kingsizegalan

RÖSTA FRAM DINA FAVORITER HÄR: http://www.facebook.com/KingsizeSweden/app_294144984040000

FACEBOOKEVENTET: http://www.facebook.com/events/482299401809409/

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL