Podcasten Gatuslang i samarbete med Playground Music


Lyssna även på nytt avsnitt med DJ Krazy!

 

 

Podcasten Gatuslang har fått sitt namn från den klassiska Ken Ring-låten över Colleone & Webb-beatet med samma namn. Det är också i den här eran som mycket av programmet kommer att ta avstamp. Gatuslang är en podcast med ren passion för den svenska hiphopen – en genre som börjar bli medelålders. Bakom podcasten står Pontus Gustavsson bland annat tongivande för hiphopsidan Whoa och som tidigare chefredaktör för svenskunderjord.com.

 

 

På måndagen blev det klart att Gatuslang skrivit avtal med Playground Music för att ta del av bolagets digitala kanaler. Ovan kan vi se bild från när grundaren Pontus Gustavsson satt pennan till pappret med Playground Musics Patrik Larsson.

 

Gatuslang publicerade även ett nytt avsnitt i söndags med DJ Krazy/Johan Tikkanen som går att höra nedan!

 

 

 

 

1988 var DJ Krazy med gruppen Sons of Soul och vann Sveriges första mästerskap i rap. Men han fick redan som femåring skivspelare och sedan dess har han varit fast i musikens värld. Som en del av svensk hiphop under 80- och 90-talet har han arbetat som producent men framför allt som klubb-dj både i Sverige och utanför landets gränser. Dessutom har han under 90- och 00-talet arbetat med andra genres som jungle och drum & bass. Hör DJ Krazy berätta in historia i Gatuslang. Trevlig lyssning!

 

 

Lyssna genom att besöka Gatuslang.se

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL