5f2d30fa05d9010e180815f2
Ny episod av podcasten Gatuslang med Chords


Ponuts Gustavsson fortsätter att leverera kvalitativa och intressanta intervjuer med profiler inom svensk hiphop.

 

 

Podcasten Gatuslang har fått sitt namn från den klassiska Ken Ring-låten över Colleone & Webb-beatet med samma namn. Det är också i den här eran som mycket av programmet kommer att ta avstamp. Gatuslang är en podcast med ren passion för den svenska hiphopen – en genre som börjar bli medelålders. Bakom podcasten står Pontus Gustavsson bland annat tongivande för hiphopsidan Whoa och som tidigare chefredaktör för svenskunderjord.com.

 

 

Chords eller Jens Resch har spelat in rap i över 15 år som del i flertalet grupper. Bland annat som del i duon Chords & Scissors men också i det stenhårda Down South Ballers. Ni har också kunnat höra honom tillsammans med Organism 12 i Smuts & CO eller som sidekick till Timbuktu på hans turnér. Men framför allt kanske han har släppt tre riktigt grymma soloskivor med tre olika sound och karaktär. Hör den supersköna Chords berätta sin historia och bryta ner sin karriär för er lyssnare i det alltid lika fördjupande Gatuslang. Trevlig lyssning!

 

 

Lyssna på avsnitt 36 med Chords/Jens Resch HÄR

 

 

Du hittar Gatuslang på följande platser:

 

 

Facebook: Gatuslang Flattr: Gatuslang Instagram: Gatuslang iTunes Soundcloud: Soundcloud Spotify: Gatuslang Twitter: Gatuslang Whoa: Gatuslan

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL