5f2d30fa05d9010e180815f2
Ny episod av Gatuslang – Change/Level 8 StudioGatuslang släpper en ny episod och denna gång med Change som är en av de drivande krafterna bakom Level 8 Studio.  Lyssna på avsnittet här: http://gatuslang.se/2014/03/avsnitt-62-changelevel-8/

 

 

Change kanske inte är ett house hold name för alla hiphopskallar runt om i landet, men han har varit med ett bra tag, och har arbetat hårt i det tysta för svensk hiphop. För Change började det redan i mitten av 90-talet då han upptäckte Coolio, Public Enemy och The Latin Kings. Några år senare började han själv prova på rap och produktion och släppte demos. Men hans stora musikaliska förändring skedde för åtta år sedan då han fick möjlighet till ett förstahandskontrakt på en studio i Hallunda som kom att få namnet Level 8 på grund av studions våningsplan. Ganska snart kom The Mood och Tony From Sweden att bli delar av studion.

Efter att först och främst kanske fokuserat på sin egna musik kom studion att satsa på att arbeta med andra rappare. Där i bland Intense, Elsa, Shazaam, Unionen, Lazee och många fler. I nuläget är Change aktuell med en skiva tillsammans med Huntsville-rapparna ST 2 Lettaz, Norty Hugh och Mic Strange. Och som den första utomamerikanske medlemmen i producentteamet Block Beattaz kan 2014, förutom att studion firar åtta bast, bli ett grymt år för Change. Trevlig lyssning!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL