Möt Tyler, The Swede på Bråvalla Festival


I samarbete med Svenska Fotbollsförbundet och Adidas gav Kingsize Magazine en officiell landslagströja till Odd Future-rapparen.

 

 

Under fredagen begav sig flera Kingsize-medarbetare från redaktionen i Stockholm mot Norrköping för att försöka träffa Odd Future-crewet med Tyler, The Creator i spetsen. Tanken var att introducera Tyler och vänner för diverse svenska sommartraditioner och till detta skapades en officiell fotbollslandslagströja i samarbete med Svenska Fotbollsförbundet och Adidas – med nummer 13 och namnet “Tyler” på ryggen. Dessvärre blev det ingen intervju med OFWGKTA men Kingsize-praktikanten Ammar Hyded tog saken i egna händer och överräckte från publikhavet Tyler-tröjan och fick i utbyte en genomsvettig turkos Weezer-tshirt från spelningen.

 

 

Efter spelningen poserade en mycket nöjd Odd Future-rappare backstage med sin nya tröja – Tyler, The Swede. På Kingsize Magazine´s Facebook-sida uppskattade läsarna hans nya utstyrsel med drygt 850 gilla-markeringar på söndagsmorgonen, se nedan:

 

 

Redaktionen | Kingsizemagazine

 

Även Tyler själv publicerade bilden på sin egen Instagram-konto och fick över 65.000 (!) gilla-markeringar, se nedan:

 

 

Redaktionen | Kingsizemagazine

 Publicerat:
RedaktionenNULL