Kingsizemagazine.se
“Lil Wayne och Drake är inte Big Tymers”


Mannie Fresh utesluten från Cash Moneys kommande projekt.

 

Förra veckan offentliggjorde Birdman och Lil Wayne, till Cash Money-fansen stora glädje, att ett nytt Big Tymers-album är gå gång, men glädjen byttes snabbt till ilska då det blev klart att gruppens ena hälft, Mannie Fresh hade uteslutits från projektet. Och som det inte var nog har han bytts ut mot Lil Wayne och Drake.

 

Cash Money-chefen, Baby och Mannie Fresh har länge haft delade meningar tack vare förstnämndes sätt att driva företaget på. Men många har i det längsta hoppats på att de tidigare vännerna skulle kunna komma överens. Detta kommer alltså inte att ske och då MTV nyligen mötte upp den legendariska producenten träffade han huvudet på spiken….naturligtvis på ett classy och försonande Mannie Fresh-sätt.

 

– Jag vill bara få det jag förtjänar efter att jag gjort här. Helt ärligt så tycker jag att Drake är en fantastisk artist, likaså Lil Wayne, men de är inte Big Tymers. Det är som att ge ut ett Jackson 5-album med Boyz II Men. Två helt olika saker, glimrande artister men Boyz II Men är inte Jackson 5. Jag vill inte snacka skit om Cash Money, Birdman eller någon av dem.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL