5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
Nottz You need this music
“You Need This Music” av Nottz med Pusha T & Dwele


Virginia-producenten släpper idag “In My Mind EP” med gäster som Pete Rock, Black Milk, The Alchemist, Royce Da 5’9 och Asher Roth.

 

 

Virginia-producenten Nottz har stått bakom många stora rappare som Kanye West, Snoop Dogg, The Game, G-Unit och Busta Rhymes. Han har till och med producerat låtar på den legendariska Rawkus-samlingsskivan Lyricist Lounge Vol.1 (Lord Have Mercy, D.V. Alias Khrist-låten “Holy Water” som kom ut 1998.

 

 
Dr.Dre har sagt att Nottz är en av hans favorit-producenter och det ryktas om att han hjälpt till på det mystiska albumet “Detox”. För ett par år sedan testade Nottz sina vingar som rappare och släppte debutalbumet “You Need This Music” på sitt egna skivbolag Raw Koncept. Den flitiga producenten/rapparen har också släppt en samarbets-EP med Asher Roth, “The Rawth” och arbetar flitigt med kanadensaren Kardinal Offishall.

 

 

Nu är Nottz aktuell med nya EP-projektet “In My Mind EP” med gäster som Pete Rock, Black Milk, The Alchemist, Royce Da 5’9 och Asher Roth. EP:n släpps idag och ett smakprov från plattan är låten med samma titel som debutplattan, dock med gästande Pusha T och Dwele.

 

 

Det går även att streama hela EP:n gratis via Spin.comPublicerat:
RedaktionenNULL