5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
snakka-san-boom-blam-SL
Videopremiär – Snakka San & SVER “Bom Bom Blam Blam Blam”


Spana in “folkhall” – ett osannolikt men lyckat möte mellan avlägsna släktingar. Nu har gruppens nya video från kommande EP:n släppts!

 

 

Gör dig klar för det levande maskineri som sparkar igång dansen från klubben till logen – festen du inte visste du ville ha. För ja – det låter avlägset att överhuvudtaget tillskriva dancehall och folkmusik ett släktskap. Under ett jam ifjol upptäckte emellertid Göteborg-toastaren Snakka San och de norsksvenska folkmusikerna i SVER träffpunkten mellan klubb och loge: den rena, levande glädjen över att göra en fest för alla. De gick in i studio för att följa upp idén, och efter fem dagars (!) samspel blev låten ”Bankman Gangster” mailad till en vän på NRK för feedback. Detta ändrade allt. Låten dundrade in på P3 två dagar senare – “folkhall” var officiellt född – Snakka San & SVER hade inget annat val än att lägga allt annat på is, och resa ut för att sprida det glada budskapet.

 

 

Nu kan vi även presentera videon till första singeln från den femspåriga EP:n “100% Folkhall” som släpps nu på fredag. Här är “Bom Bom Blam Blam Blam”

 

 

 

 

www.snakkasansver.comPublicerat:
RedaktionenNULL