Bob Village - To_ssti-S
Ny video av Bob Village – “Tössti”


Nu när löven faller är det skönt med lite sommarvibe i den gråa vardagen. BABA recordings presenterar Göteborgs stolthet, Bob Village!

 

 

Bob Village är en grupp bestående av Berko, Nato, Skykid & Foolish från Göteborgs-kollektivet The Order. Bob Village är en grupp byggd på nya såväl som gamla grunder. Det individuella intresset för hiphop hade alltid funnits där och med en växande kemi mellan de kreativt utsvultna herrarna, var samarbetet ett faktum. Det som först började som en hiphop-trio startade sitt musikaliska upptåg i en smutsig källare, i en trött förort strax utanför Göteborg, sommaren 2009. Med nyvunnen insikt om sin talang och potential, började gruppen sakta men självsäkert röra sig mot innerstan. Väl där mottogs goda ord från etablerade artister i den befintliga scenen, vilket i sin tur ledde till samarbeten som den hyllade possecuten “If I Die” (Beatslingers). Under det samarbetet fick de kontakt med DJ Foolish, som började smida mästerplaner med dem i studion, han var med som både co-producent och lade även cuts på låtarna vilket resulterade till att trion blev en kvartett.

 

 

“Tössti” är första singeln från kommande albumet “Pug Life” som släpps via BABA recordings. Producerat av Beatslingers. Filmat av The Order. Klippt av Renato “Nato” Garrido (Bob Village). Redigerat av Habib “Hazardous Hab” Nafar. Cover art av Sebastian “Sebstoh” Pozo.

 

 

Se videon, Bob Village “Tössti”:

 

 

 

 

 

 

Bob Village “Tössti” på iTunes

 

 

http://theorder.se

http://babarecordings.com

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL