Trippelvideo av Lupe Fiasco -“Lamborghini Angels / ITAL (Roses) / Audubon Ballroom”


Kontroversielle Chicago-rapparen firar in USA:s självständighetsdag med ifrågasättande av sociala, politiska och rasrelaterade problem.

 

 

Lupe Fiasco släpper inte bara en, utan tre videor på en och samma gång, och precis som vi kan förvänta oss ifrån Chicago-sonen vid det här laget är de inget annat än provokativa. Låttrion hämtas från Lupes Grammy-nominerade (i kategorin bästa rap-album) Food & Liquor II: The Great American Rap Album Pt. 1 och inkluderar “Lamborghini Angels”, “ITAL (Roses)” och “Audubon Ballroom”. Video-trilogin, som går under namnet “#1234,” klockar in på 13 minuter och korrelerar med varann på ett eller annat sätt. Från friterad kyckling, vapen och droger till en dansande Ku Klux Klan-medlem gör Lupe sitt yttersta för att få fram sina åsikter. Det är både explosivt och okonventionellt. Enligt Lupe (som inte dyker upp förrän i tredje videon) är det enligt ett tweet också hans bästa visuella verk hittills:

 

 

“These are the best videos I’ve ever made. Kinda..,”

 

 

Lupe är enligt egen utsago närmast aktuell med sitt femte studioalbum Tetsuo & Youth, men informationen om det har hittills varit knapphändig. Även om 13 minuter känns som ett projekt av modellen större att hinna med, kolla ändå in “#1234” nedan för detta är tankeväckande.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL