Tolchock-barabars-S
Tolchock Maltjik släpper EP och ny video


Lyssna på EP:n “BARA BARS” och se videon till “Drake”.

 

 

Tolchock Maltjik (som egentligen heter David Johansson) gick tidigare under namnet Segiroten och vi skrev bland annat om honom i oktober förra året då han var aktuell med sin singel och musikvideo “Venom”.

 

Sedan dess har han jobbat på EP:n “BARA BARS” som släpptes 20 februari i år och Tolchock Maltjick som vanligtvis står för allt från produktion till design och marknadsföring helt själv beskriver processen bakom EP:n själv enligt följande:

 

“Tanken med BARA BARS och även anledningen till namnet är att jag vart så trött på att prodda mig själv, skriva texter, engineera, tracka, mixa och kriga med refränger som jag totaltsaknar sångröst för att lägga själv. Så jag la ut en request på ett par beats, bad om att klippa alla hooks i beatsen och bara “let it run” så jag kunde få skriva av mig, därav namnet, även om jag inte kunde hålla mig från att pressa in ett par egna produktioner på ep:n också. Jag måste säga att det har vart det roligaste projektet hittills och jag ser fram emot att arbeta med fler producenter framöver. ”

 

 

Lyssna på “BARA BARS” nedan:

 

 

Under tisdagen släpptes även den Emil Billing-producerade videon till Antifaz-producerade inlednings-spåret “Drake”.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL