5e81bb9b7f80ce30463cf002
Symbolyc One bjuder på samlings-mixtapet “Still Underrated Vol.2”


Texas-producenten samlar sina bästa spår från senaste åren med alster av Talib Kweli, Game, Pusha-T, Xzibit samt Jay-Z och Kanye West.

 

 

Symbolyc One eller kort och gott S-1 är en producent som gått den långa vägen. Med rötterna i Waco, Texas arbetade han under flera års tid med gruppen Strange Fruit Project och släppte ett flertal album. Han bidrog även med produktion till en lång rad artister och samarbetade även med producent-polaren Illmind när de två möttes musikaliskt på albumet “Art Of One Mind”.

 

 

Genombrottet för Symbolyc One kom en dag när Kanye Wests manager ringde honom och berättade att han skulle åka till Hawaii för att arbeta på ny musik med G.O.O.D. Music-bossen. Resultatet blev bland annat singeln “Power” och senare kontaktades han även inför arbetet med Jay-Z och Kanye´s samarbetsprojekt “Watch The Throne” och spelade in låten “Murder To Excellence”. Symbolyc bidrog även till Beyonce´s album “Best Thing I Never Had”. Med fokus och hög arbetsmoral har Symbolyc One fortsatt arbeta målmedvetet i studios runt om i USA och senaste raden av hitlåtar för S-1 är 50 Cent-singeln “My Life” med Adam Levine och Eminem.

 

 

Nu bjuder på mixtapet “Still Underrated Vol. 2” där Ryan Leslie agerar som “host” och vi hör låtar med Talib Kweli, Game, Pusha-T, Xzibit och så klart sina samarbeten med Jay-Z, Kanye West och Beyoncé. Lyssna och ladda ner nedan!

 

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL