sweden-aid-orch-S
Sweden Aid Orchestra hedrar minnet av offren från Utøya med “Kringsatt Av Fiender”


På årsdagen av massakern släpps en nyinspelad låt och musikvideo med Sebbe Staxx och The Real Group.

 

 

På söndag den 22 juli har det gått exakt ett år sedan massakern på Utøya ägde rum. Sweden Aid Orchestra vill hedra minnet av offren tillsammans med Sebbe Staxx (Kartellen) och The Real Group. Orkestern har gått in i den legendariska Atlantisstudion och spelat in både låt och musikvideo.

 

 

Tillsammans med Sebbe Staxx (känd från rapgruppen Kartellen) och The Real Group har orkestern gått in i den legendariska Atlantisstudion i Stockholm och spelat in Kringsatt av fiender och samtidigt gjort en musikvideo av den. Sebbe och Leo G Carmona aka Kinesen har skrivit raptexterna och Sebbes far, Rune Stakset, medverkar genom att läsa en egen, specialskriven dikt. Denna inspelning baseras på en version av låten som musikproducenten Stress har gjort till Kartellens kommande album Ånger & Kamp.

 

 

Alla intäkter från låten går till den norska verksamheten Agenda X, ett antirasistiskt resurscenter för unga – en mötesplats för flerkulturella ungdomar där de erbjuds en mängd aktiviteter inom konst och kultur. Läs mer på http://www.agendax.no

 

 

“Kringsatt av fiender” släpps digitalt den 22 Juli av Soblue Music/Universal Music.

 

www.swedenaidorchestra.com
https://www.facebook.com/SwedenAidOrchestra

 Publicerat:
RedaktionenNULL