silvanasolo-svartmadam-S
Silvana Solo släpper nya singeln “Svarta Madam”


“Balanserar på linjen, i linje med livet. Svarta och vita, linje med livet. Burka av siden, stilen, 2030-tal. Naglar av guld, dom pratar om mig men fuck it, jag är aslugn.”

 

 

Silvana Solo är Silvana Imam, skog på litauiska och präst på arabiska. Men också feminist i hjärtat, hip hop i själen, lesbisk ut i fingerspetsarna och fashion ner i platåklackarna. Hon är klassresan hon köpt med CSN och nu bränner på bål! Hon är poeten som hatar ord men som inte kan hålla sig från att beskriva din andedräkt, din armanidräkt, din clowndräkt eller precis hur det låter när ditt hjärta krossas och spräcks.

 

 

Svarta Madam är en lek. Vi gick i mellanstadiet, gick in i ett rum med spegel och släckte ljuset. Sjöng ut hennes namn och bad svarta Madam att komma fram.
När våra ögon vant sig vid det snåla ljuset från dörrspringan och vi skymtade varandras ansikten i glaset skrek vi och tände lampan och sprang. Men vart ska man springa om man inte kan tända lampan, om du aldrig ropade på svarta Madam. Men ändå måste möta din egen spegelbild. Ditt eget ansikte. När det som skrämmer dig är du själv.

 

 

 

 

“Svarta Madam” på iTunes

 

Bilder från videoinspelningen till Svarta Madam 

 

www.silvanasolo.com <–       –> www.level8studio.se

 Publicerat:
RedaktionenNULL