Sångaren Joakim Gissberg signar till Team Galagowear Records


Arbetar på nytt material och släpper senare i sommar singeln “Aldrig Nöjd”.
 

 

Joakim Gissberg är en av den nya ”youtube-generationens” stora framgångar. I ungefär två års tid har han med jämna mellanrum postat både covers och egna låtar på sin YouTube-sida. Under den senaste tiden har Joakims namn flödat som en löpeld på bloggar, Instagram, Facebook, Twitter och även hemsidor efter att han postat covers och ”mash-ups” på kända svenska låtar.

 

 

Joakim har bla. tolkat artister som Ison & Fille, Jacco, Stor, Näääk, Mange Hellberg, Timbuktu och Promoe. Den största hiten hittills har varit hans Mash-Up Cover på ”Vår Betong / Stationen”, som idag har setts av över 1,1 miljoner människor.

 

 

Efter att ha genomgått en tyngre period hemma i Sundsvall fick Joakim chansen att fly verkligheten med ett fotbollsstipendium i USA. I de inspirationsrika miljöerna i LA började Joakim ägna mer tid till att skriva musik i olika former. Med ett år kvar på college har nu Joakim hittat sitt sound och är nu tillsammans med TGR (Team Galagowear Records) redo dela detta med folket.

 

 

Under sommaren har Joakim åkt hem för att stänga in sig i TGR-studion och färdigställa kommande projekt. Första singeln ”Aldrig Nöjd” släpps senare i sommar.

 

 

Se även videobloggen Inför ”Aldrig Nöjd”:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL