5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
ph3_sjukstugan-S
PH3 släpper singel med Sjukstugan


De två Stockholm-baserade grupperna gör gemensam sak – ladda ner två nysläppta låtar!

 

 

Gruppen PH3 behöver knappast någon längre introduktion för den svenska hiphop-lyssnaren då medlemmarna Eye’N’I och Profilen varit aktiva på scenen sedan mitten av 1990-talet. Med ett antal album i bagaget samt flertalet singel/videosläpp har man nu inlett ett samarbete med några nykomlingar från huvudstaden, Sjukstugan.

 

Sneakersnstuff och Team UFO Grammofonskivor släpper den 1:a juli en exklusiv sjutums-vinylsingel med PH3. Men du kan redan idag ladda ned singeln digitalt och gratis på www.ph3.se. Singeln innehåller punk-grubbleriet och The Stooges-hyllningen ” Och Jag Kan Fortfarande Inte Sova” samt en fanfar från yttre rymden, “Hej UFO” (som gästas av PH3s musikaliska kusiner Sjukstugan).

 

Båda låtarna är smakprov från PH3s kommande platta “Moderna Tider” som släpps i höst.

 

 
Sjukstugan består av medlemmarna Dirty Jens, Buju Anton & DJ Bjarne B. Under året har Sjukstugan gästat Metropols program ”En kärleksattack på svensk hiphop” ett antal gånger och visat sina skills från eget låtskrivande till live fristil i radion. De har framträtt med artister som Stockholmssyndromet och även varit förband till Nice and Smooth och Dam Funk´s konsert i Sverige tidigare i år. Under sommaren kommer de även vara förband för Mos def och Talib Kweli och gruppens debutalbum “Rap På Svenska” släpps 2012.

 

 

Lyssna på PH3 med Sjukstugan “Hej Ufo”:

 

Lyssna på PH3 – “Och jag kan fortfarande inte sova”:

 

 

Ladda ner singeln här: www.ph3.se

 

 

Den 24 augusti på Hamburger Börs spelar även Sjukstugan, PH3 och Combo de la Musica. örutom Sjukstugan på scen kommer Combo de la Musica leverera sin unika mix av Soul/Funk/Afrobeat/Boogaloo!
Bakom gruppen PH3 döljer sig rapparna Eye N’I och Profilen.
Innan och efter spelning kommer Sjukstugans vänner spela skivor.

Plats: Hamburger Börs
Datum: Fredagen den 24 augusti
Tid: 21-03

Pris: förköpsbiljett 100 kr, 140kr i dörren. Åldersgräns: 20 år.
Direktlänk för förköpsbiljett: http://www.hamburgerbors.se/index.php?option=com_content&task=view&id=311

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/297462850349988/

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL