5e81bb9b7f80ce30463cf002
pato-pooh-fallback-S
Pato Pooh tillbaka med ny singel & video – “Fallback”


Tillbaka med ny musik och släpper album senare i år.
 

 

Det var exakt tre år sedan som Pato Pooh blev nominerad till en Grammis i MTV kategorin “Årets Video”. Den Nintendo inspirerade musikvideon “Follow Me” som gästades av Adam Tensta nådde snabbt 1 miljon visningar på Youtube och låten spelades flitigt på radio. Efter det drog hans karriär igång ordentligt och han uppmärksammades inte bara i Sverige utan även runt om i Europa och i moderlandet Chile.

 

Idag är Pato Pooh tillbaka med nya låten “Fallback (prod. K-One)” som är lite av en introduktion till hans nya projekt bla debutalbumet som planeras att släppas senare i år. Ett album som består av låtar producerade av bl.a Gameboii, K-One, Mack Beats och Charlie Bernardo.

 

 

“Jag har jobbat stenhårt i studion och verkligen fokuserat på att hitta något unik, vilket är lättare sagt än gjort. Mitt album börjar ta form och jag känner att allting börjar falla på plats. Jag har äntligen hittat mig själv i min musik och artisteri och jag har även varit omringad av folk som tagit sitt skapande till en ny nivå. Så man kan säga att jag befinner mig i en väldigt kreativ plats och tid” säger Pato Pooh.

 

 

Se videon, Pato Pooh “Fallback”:

 

 

 

 

“Fallback” Finns ute nu på Youtube,iTunes och Spotify
För mer info besök patopooh.comPublicerat:
RedaktionenNULL