mange-hellberg-christer-p-SL
Ny video – Mange Hellberg “Christer P (Lallare)”


Sundsvall-sonen släpper ny singel från kommande albumet som släpps i november.

 

 

Mange Hellberg har levt ett hårt liv. Under en period bodde han på gatan som hemlös i Stockholm. Det har präglat honom som person och speglas mycket i musiken på kommande skivan.

 

I samband med att det skulle göras en video för nya singeln “Christer P” så kläcktes idén att göra något tillsammans med kaféet Slink-In, ett kafé för hemlösa, missburkare och utstötta i Sundsvall. Låtens budskap om utanförskap och att stå upp för den man är oavsett plats och situation i livet. Så en gammal gymnastiksal hyrdes och Slink-In och deras gäster bjöds in. Att ha närmare 30 missburkare i ett och samma rum bjöd på en hel del kaos, allvar och en hel del skratt. Anledningen till att dessa människor ställde upp på detta är att de respekterar Mange, vem han är och vart han kommer från. Att han är en av dom som lyckats ta sig ur det livet dom lever. Det inger hopp för dessa människor.

 

 

Videon visar några av de människor som lever i samhällets utkant med bostadslöshet och missburk som vardag men precis som med budskapet i låten så vill vi visa de olika sidorna av oss människor som är gemensamma för alla – glädje, sorg och stolthet.

 

 

Albumet “Varför börja med dig själv när du kan förändra världen” släpps den 21:a november.

 

 

Se videon, Mange Hellberg “Christer P (Lallare)”:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL