lani-mo-simma-SL
Ny video av Lani Mo – “Simmar I Guld”


Följ med Göteborgs-rapparen på resa runtom landet – låten producerad av Matte Caliste.

 

 

Taulant Morina, mer känd som Lani eller ”Lani Mo” är född den 2 augusti 1992 i Sverige men är ursprungligen från Kosovo. I över 10 år har Lani bott i Stadsdelen Bergsjön (GBG). Han har sysslat med musiken i snart fem år och under karriärens gång har det hänt ganska mycket. Från fritidsgårdsrapp har Lani Mo kämpat hårt som soloartist för att idag vara en av den svenska hiphop-scenens mest spännande nykomlingar.

 

 

I somras medverkade Lani Mo på Matte Calistes Stadsbild-projekt och nu släpps ännu ett samarbete med Stockholm-producenten i form av låten “Simmar I Guld”.
 

 
Se videon, Lani Mo – “Simmar I Guld”:

 

 

Själv skriver Lani ett meddelande i samband med videoreleasen:

 

 Först vill jag ta upp låtens topic, ´´simmar i guld´´ där många tror jag menar simmar i guld bokstavligt talat. Men det är mer än så, Vi har våra familjer, vi har våra vänner, Vi har Lani Mo Street Team, och jag tackar gud varje dag för det. Det är också det som är att simma i guld för mig. Den lyckan musiken o alla runt mig har gett är värt guld. Jag är 20 år gammal och har på egen hand tsm med mitt team styrt upp saker som många signade artister fortfarande inte gjort. Besökt många delar av vårat land för att döda dom med en mäktig live spelning.Fixat oss tunga kontakter inom musiken, Spelats i radio och mycket mer. Tyvärr har vi blivit av med mycket inspelnings material från spelningarna men vi valde att göra en ´´Rese video´´där vi klippt ihop olika frekvenser bakom Kulliserna där jag står på scen. Detta för att folk ska få en bild av mig på ett närmre håll mer än bara Lani Mo. Hoppas ni njuter av låten och glöm aldrig att det finns saker i livet som är ´´mer guld värt än vad guld är värt´´. Stort tack till min publik som ser till att detta blir en möjlighet för mig !  Mvh// Lani MoPublicerat:
RedaktionenNULL