5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
CLEO_S
Ny video av Cleo med Academics & Kristin Amparo


Se visuals till singeln “Say I Don’t”!

 

 

”Say I Don’t” speglar rapparen Cleo och hennes kollektiv. Nathalie Missaoui aka Cleo är rapparen från Norrland som gjort sig känd på att vara en av landets bästa liveakter. Tillsammans med hennes band och sångerskan Kristin Amparo har hon fått scener att gunga i över två år. Videon ”Say I Don´t” är en skön uppvisning på deras energi.

 

Cleo har aldrig varit rädd för samarbeten. Ni kan se henne med Syster Sol, med dubstep-duon Trickykid & Eboi, eller som tung mellanakt i Melodifestivalen. ”Say I Don´t” är skapad ur samarbetet med en av de mest intressanta namnen på den svenska hiphopscenen, Alexander Juneblad aka Academics. Academics står bakom Trainspotters ”Dirty North”, ”Tare Lugnt 4”, Organism 12 ”Mitt Folk” och hans egna mixtape The Journal vol 1.

 

I oktober släppte Cleo sitt debutalbum “Left The City Burning” tillsammans med Random Bastards från Umeå. Cleo & Academics är båda bosatta i Umeå, staden som spottar ut musiktalanger! Duon släppte 2010 den svenska låten “Hejdå” som blev en av favoriterna från albumet Tare Lugnt 4. Och nu har de gjort det igen! Med Kristin Amparos röst, Academics nodd-your-head produktion, saxofonen och Cleos hesa, svängiga rap faller allt på plats.

Femtastic kommer att pusha denna singel, denna trio och detta koncept i sommar. Femtastic är ett crew och ett management. Femtastic fungerar som ett nätverk för kreativa och produktiva kvinnor att samarbeta inom musik- och kulturbranschen.

 

Se nya videon, Cleo med Academics & Kristin Amparo “Say I Don’t”:

Foto – Marc Strömberg, David Lundmark & Roger Degerman

Klipp – Marc Strömberg

 

 

LADDA NER LÅTEN:
Cleo & Academics – Say I Don´t Ft Kristin Amparo (Sharebeast)
SPOTIFY:
Kristin Amparo – Say I don’t (feat. Kristin Amparo)

 
HEMSIDOR:
www.cleomusic.se
www.femtastic.se
www.randombastards.com

 Publicerat:
RedaktionenNULL