daltone-roffe-ruff-ingenaning-SL
Ny video av Daltone med Roffe Ruff – “Du Har Ingen Aning”


Första singeln från Stockholm-rapparens kommande album “Höga toppar djupa dalar”.

 

 

Efter den hyllade debutplattan Stort hjärta som släpptes 2010 så kommer nu under hösten (21:a november) Daltones uppföljare Höga toppar djupa dalar. Först ut från Daltones andra album är singeln Du har ingen aning som tillsammans med albumet släpps av den nystartade labeln Ledighetsmaskinen tillsammans med Universal Musics Svenska Inspelningar.

“Du har ingen aning” gästas av Göteborgs maskerade stolthet Roffe Ruff, internet-fenomenet som näst intill nått legenstatus utan att visa sitt ansikte.
Tillsammans beskriver de bägge artisterna frustrationen av att försöka nå fram men inte få gehör. Från den första kärleken, en familjemedlem, eller rent av samhället i stort. Bakom produktionerna står ingen mindre än en celebritet inom svensk Hip-Hop, DJ Large, som har tidigare har producerat Ison & Fille, Promoe, Mange Schmidt, Organismen med flera. Genom att sampla sin gitarrspelande kusin med en mobiltelefon har Large kommit upp med ett sound som är lika melankoliskt romantiskt som eftertänksamt och känslofyllt.

 

 

Se videon, Daltone med Roffe Ruff – “Du Har Ingen Aning”:

 

 

 

 

Spotify: http://open.spotify.com/album/3aK85kY0gFndlaV2LVHVQg
iTunes: http://itunes.apple.com/se/album/du-har-ingen-aning-feat.-roffe/id566700070

Video gjord av: Linus Hermansson och Peter Daltone.
Skådespelare: Calamity Amelie
Twitter: http://facebook.com/DaltoneMusic
Facebook: http://facebook.com/DaltoneMusic
Label: http://facebook.com/LedighetsmaskinenPublicerat:
RedaktionenNULL