5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
Nas öppenhjärtlig om det goda livet


I juli är Queensbridge-ikonen åter albumaktuell med “Life Is Good”. I nya intervjuer berättar han om relationer, åldrande, vintips och döttrar!

 

 

Nyligen visade Nas upp skivomslaget till sitt tionde och emotsedda album “Life Is Good”. Omslaget tycktes enligt många innehålla en symbolik för hans livsupplevelser senaste åren och relationen till r&b-sångerskan Kelis som han skilde sig från under uppmärksammade former. I en ny intervju med Rap-up.com berättar Nas om arbetet med skivan och tankarna bakom konceptet för skivan samt skivomslaget. I intervju avslöjar Nas att skivan är uteslutande producerad av No I.D. och Salaam Remi, samt gästas av AZ och Rick Ross.


Vad var dina tankegångar när du gick in i detta projektet:


Min inställning var att visa en sida av mig själv som folk inte har hört på ett tag och ge dem den känslan att de inte har känt på ett tag, en känsla som jag älskar.En del av den känslan är 90-tals-viben och ibland känslan av år 2015. Det är bara en känsla av att jag känner för att skapa ett tidlöst sound. Så jag lät det bara flowa..


Många har talat om ditt skivomslag senaste veckan. Kan du berätta själv om tanken bakom symboliken?


Livet, kärlek, glädje, ilska, fest. Det finns så många saker du kan se på detta album omslaget. Du ser mitt liv. Mitt liv är på det skivomslaget.

Läs mer från intervjun genom att klicka HÄR

I en annan färsk intervju från the.LIFE Files TV går Nas djupare in på personliga ämnen som åldrande, vintips och döttrar:

 Publicerat:
RedaktionenNULL