maylay-sparks-SL
Maylay Sparks albumaktuell med “Shotgun Wedding”


Gästas av Malmö-rapparna Chukk Rukkuz och Rocc Spotz samt innehåller produktion av Skåne-producenter som K Sluggah, DJ Devastate och DJ Connect.

 

 

Philadelphia-rapparen Maylay Sparks levererade en legendarisk vers på singeln “Claimin Respect” med Last Emp och Rakaa Iriescience som spelades in i Danmark under sent 1990-tal. Den Context-producerade vinylsingeln blev en undergroundklassiker av stora mått och kanske var det därför Maylay Sparks stannade i den danska huvudstaden Köpenhamn och numera gjort det till sitt hem både privat och karriärmässigt. Under 2000-talet har Maylay gjort ett flertal EP- och albumsläpp genom olika kanaler och även samarbetat med ett flertal svenska och danska artister.

 

 

I dagarna är Maylay Sparks albumaktuell med nya skivan “Shotgun Wedding” där han fått assistans av svenska producenter som Skåne-baserade K Sluggah, DJ Devastate och DJ Connect. Även finländaren Sakke Alto och kroatiske Koolade står bakom ett antal spår på skivan. På rapfronten gästar bland annat Muddy Fatique-crewet från Malmö med Chukk Rukkuz och Rocc Spotz i spetsen. J-Ro, Dave Ghetto och Styliztik Jones bidrar även med verser till albumet.

 

 

Lyssna på skivan via www.emusic.com eller iTunes<&a>

 

 

 

 



Publicerat:



NULL