5e78b0917f33f434794a1c02
lilla-namo-haffaguzz-S
Lilla Namo aktuell med singeln “Haffa Guzz”


Lyssna på nya singeln från en av Sveriges mest spännande kvinnor bakom micken!

 

 

Du har säkert hört Lilla Namo, utan att veta om det. Hon har nämligen varit en av Stockholms flitigaste anonyma featuring-artister. Senast medverkade hon på Mohammed Ali’s hyllade album -“VI”. Dessutom har Lilla Namo samarbetat med bland andra Mack Beats, Maskinen, Marcus Price och Simon Emanuel.

 

Studierna på KTH har slukat mycket av Lilla Namos tid, men nu är det äntligen dags för henne att kliva ut i rampljusetsom soloartist. Första singeln heter “Haffa Guzz”, är produceradav Up To No Good och släpps på Baba Recordings och OOOO Music, i samarbete med Sony Music Sverige.

 

 

I en färsk intervju med webb-radioprogrammet “Vad Blir Det För Rap?” medverkade även Lilla Namo häromdagen. Lilla Namo berättar bland annat om hur hon började rappa på fester och i tunnelbanan, hur starkt hon känner för sina och andras naglar, hur det kom sig att och hur det kändes när hon plötsligt uppträdde inför massa svenska rapprofiler på Kingsize-galan tidigare i år och varför det dröjt så länge tills hon nu äntligen släppt något eget. Självklart spelar Namo också upp en sång hon brukade lyssna på när hon var 14.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL