chapeechess-lostfound2-S
Ladda ner Chapee & Chess “Lost & Found Vol.2”


Solna-duon släpper nygammal musik från perioden 2002-2007.

 

 

Chapee N Chess, också känd som Josh & Abel är numera att betrakta som veteraner på den svenska hiphop-scenen. I mitten av 90-talet släppte duonn från Solna i norra Stockholm 12″-singlar med DJ Sleepy och Christian Falk och betraktades som svensk hiphops framtid. Vi har senaste åren kunna ta del av diverse släpp från duon och senast hörde vi Abidaz (fka Chess) på  On-Ree’s succé-singel “Ba!” och de medverkade även på producenten Stress album från i höstas där de fick sällskap av Ken Ring, Petter och många andra.

 

 

I våras släpptes första volymen av “Lost & Found” från Chapee och Abidaz och innehöll låtar inspelade mellan 2000-2006, en period då duon blev av med massvis av material när en av deras studiodatorer kraschade. Efter detektiv-arbete hos bekanta och vänner fick duon tillbaka massor av mp3´or och därför beslöt de sig för att samla ihop och lägga ut allt gammalt existerande material.

 

 

Det är många som har tjatat på att få höra dessa äldre låtar som under en lång tid inte riktigt funnits till hands men nu blivit återfunnit. Låtarna innehåller mycket originalitet och representerar den råa sida av oss som vi alltid hållit oss till.

 

 

Nu släpper duon mer osläppt material “Lost & Found Vol.2” med musik från perioden 2002-2007.

 

 

LADDA NER HÄR

 

 

All tracks/beats produced by: Chapee (Chapstahman)all lyrics written by: Abidaz (Chess) & Chapee

 Publicerat:
RedaktionenNULL