5e81bb9b7f80ce30463cf002
poubelle-sa-hard-S
Kolla in gruppen Poubelle – lyssna på “I Fina Salonger”


Poubelle började som en avslappningsövning efter att en refräng tvingats fram under hård press…

 

 

Att skriva om sex på ett lekfullt sätt var så kul att det gjordes igen, igen och igen. Men Poubelle är annorlunda. De första låtarna skrevs, spelades in, mixades och släpptes på Soundcloud samma dag. Den tredje låten “Är det för mycket begärt” som behandlar när mäns sexualitet inte räcker till släpptes en söndag och på onsdagen spelades den av Sandra Bråding på SR Metropol då den råkat pricka in ett aktuellt ämne av en slump.

 

Nya medlemmar har dubbats kontinuerligt och nu består Poubelle av:

 

 

Gin Joints (känd från one hit wonders som Anna På Galej med Zacke, For Tonight som toppat nu-disco listor på Beatport och supportats av djs som Aeroplane, Chris Jylkke & Tracasseur)

 

Muurk-grå (som har ett arkiv med osläppt musik tillsammans med Alex Academics från Caotico och Trainspotters), T-röd(1miljon views + på sina Counterstrike och World of Warcraft låtar)

 

Kid Colt (Grime rappare och House producent som antagligen har norra europas bästa breath control. Nu aktuell under sitt riktiga namn Niklas Marklund som progressive house producent)

 

Rapper Ted (Vunnit battles och släppt skivor sen tidigt 2000tal. Hade en hit som var värd att vara på boten anna nivå med “Din Mamma” under 2011. X antal mixtapes deep, 2 album och mera på väg)

 

Simon Trabelsi P.k.a Young Ivy (Upptäckt när han battlade ADL 14år gammal, släppt skivor i USA med gäster som Zion I, Planet Asia och en massa folk vi aldrig hört talas om. Nu officiell medlem i Sveriges euro-electro hopp Blänk och har sin bas i Atlanta).

 

 

Se och lyssna på videon/låten “I Fina Salonger”:

 

 

 

Lyssna på mer av Poubelles här: www.soundcloud.com/poubelles

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL