Kolla in Bob Village framföra ”Tössti” akustiskt i Göteborg


PSL bjuder på nytt videoklipp med The Order-medlemmarna!

 

 

Bob Village är en grupp bestående av Berko, Nato, Skykid & Foolish från Göteborgs-kollektivet The Order. Bob Village är en grupp byggd på nya såväl som gamla grunder. Det individuella intresset för hiphop hade alltid funnits där och med en växande kemi mellan de kreativt utsvultna herrarna, var samarbetet ett faktum. Det som först började som en hiphop-trio startade sitt musikaliska upptåg i en smutsig källare, i en trött förort strax utanför Göteborg, sommaren 2009. Med nyvunnen insikt om sin talang och potential, började gruppen sakta men självsäkert röra sig mot innerstan. Väl där mottogs goda ord från etablerade artister i den befintliga scenen, vilket i sin tur ledde till samarbeten som den hyllade possecuten “If I Die” (Beatslingers). Under det samarbetet fick de kontakt med DJ Foolish, som började smida mästerplaner med dem i studion, han var med som både co-producent och lade även cuts på låtarna vilket resulterade till att trion blev en kvartett.

 

I oktober släppte Bob Village singeln “Tössti” via Baba Recordings och idag släpptes ett videoklipp via SVT:s PSL där gruppen framför singeln akustiskt:

 

 

PSL bad dem att ta kameran med sig till en gammal fabrikslokal en liten bit utanför stan och där själva fånga en av den stora och mångfacetterade gruppens medlemmar, trion Bob Village. Resultatet blev en alternativ version av höstens hit ”Tössti”. I original med studsig produktion av Beatslingers, men som du kommer att märka här även synnerligen svängig framförd akustiskt. I klippet ovan är Bob Village dessutom förstärkta av Peddy och Habz från Ozone Fukkaz. Kolla själv, det bästa som hänt Gamlestaden sedan kullagret!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL