JOY bjuder på ny musik – se videosamarbetet med nytt klädmärke


 

 

Artisten och konstnären JOY är tillbaka med ny musik genom släppet av singeln “Min själ o dag” – där musikvideon även fungerar som rörlig lookbook för modeikonen Lars Wallins nya klädmärke; “Lars Wallin V”. Låten handlar om att kunna vara stark i sig själv och är skriven av JOY och producerad av canitaju. JOY beskriver att låten handlar om att våga lämna något, en situation, när det är som bäst för att värna om sitt hjärta och sin själ. I ett pressmeddelande säger hon:

 

“Jag har inte varit inspirerad och göra musik på flera månader utan lagt allt mitt fokus på målandet. Det känns så skönt att vara tillbaka och våga igen. Det har varit så kul att jobba tillsammans med Lars Wallin eftersom jag också älskar att uttrycka mig genom kläder och mitt yttre – oavsett om det är genom ansiktsmålning eller en fantastisk klänning – och där är inte Lars rädd för att utmana och pusha gränserna samtidigt som han håller det tidlöst. Det respekterar jag honom för. Så coolt att ett plagg kan få en att känna sig som den drottning man är.”

 

 

Videon är inspelad på Rosenhill och Lars Wallin kommenterar samarbetet vidare:

 

“Många har nog en förutfattad bild av mig och mitt skapande, men jag vill att folk ska se att jag menar allvar med att jag nu tänker nytt. JOY och jag fann varandra i vårt konstnärskap och har hittat flera beröringspunkter där vi inspireras av varandra. Det känns roligt att ge de som drömt om en klänning designad av mig en möjlighet att bära mina plagg. Dessutom kändes det mycket roligare att visa upp den nya kollektionen med en musikvideo, istället för en traditionell modevisning.”

 

 

Kollektionen Lars Wallin V finns att köpa från 26:e september på larswallin.com och hos exklusivt utvalda återförsäljare.

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL